Berna Laçin Tayyip Erdoğan hakkında öyle bir tweet attı ki!

Berna Laçin Tayyip Erdoğan hakkında öyle bir tweet attı ki!
GSM operatörü Turkcell’in kuruluşunun 20. yılı resepsiyonuna katılan Recep Tayyip Erdoğan bu sefer de elinde çok fazla telefon olan her çıkan teknoloji aletini alanlara taktı.

Resepsiyonda konuşan Erdoğan'ın yorumları sosyal medyada olay oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın o konuşması: “Dünyada artık milyarlar konuşuluyor. Dünya nüfusunun üzerinde bir rakam telaffuz ediliyor. Bakıyorsunuz bir kişinin elinde bir tane yok. Kiminde 2 kiminde 3. Adeta yarışıyorsunuz bunlarla. Her gün cep telefonları güncelleniyor. Bununla yarışmak da kolay değil. Herkes birbirine bir de havasını atıyor. Diyor yenisi çıkmış. Hemen git bir tane de bakkal dükkanından ciklet alır gibi bir tanesini daha alıyor. Böyle bir yaşam var. Tahrik ediyor insanı. Bunu firmalar boş geçer mi? Bakıyorsunuz yeni yeni farklı tasarımlarla bunları üretmeye devam ediyorlar.”

Erdoğan'ın konuşmasından sonra güzel oyuncu Berna Laçin'in attığı esprili tweet sosyal medyada insanları gülümsetti.





Berna Laçin'den esprili tweet

Cumhurbaşkanı’nın bu sözleri sosyal medyada geniş yankı buldu. İnsanların özel hayatlarına yapılan müdahalelerin ardı arkası kesilmezken, adeta ulusal çapta bir mahalle baskısı yaşamaya başlayan vatandaşların duygularına oyuncu Berna Laçin şu esprili tweetiyle tercüman olmuş. İşte Berna Laçin’in telefon tweeti: