Besaş Süt Ürünleri Artık Şaypa’larda

Besaş Süt Ürünleri Artık Şaypa’larda

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin dağ ilçelerinde hizmete açtığı BESAŞ Süt ve Süt Ürünleri tesisinden elde edilen ürünler artık BESAŞ bayilerinin yanı sıra bütün Şaypa marketlerinde tüketiciyle buluşuyor. BESAŞ ile Bursa’nın en büyük market zinciri olan Şaypa arasında yapılan anlaşma ile artık Bursalılar BESAŞ süt ürünlerine daha kolay ulaşacak.
Yaklaşık 35 yıldır Bursalıları kaliteli, ekonomik ve hijyenik ekmek ile buluşturan ve geçen yıl hizmete açılan Keles Süt ve Süt Ürünleri Tesisi ile bu alanda da önemli bir marka haline gelen BESAŞ, ürünlerinin tüketiciyle buluşması noktasında önemli bir işbirliğine imza attı. Bugüne kadar süt ürünlerini Besaş bayileri aracılığıyla vatandaşlarla buluşturan BESAŞ, daha geniş kitlelere ulaşmak için Bursa’nın en büyük market zinciri Şaypa ile işbirliğine gitti. Konuyla ilgili olarak BESAŞ Genel Müdür Yardımcısı Can Aydoğan, BESAŞ Satış Pazarlama ve Sevkiyat Müdürü Hayri Turhan, ŞAYPA Şarküteri ve Et Ürünleri Kategori Müdürü Yaşar Şaylı, ŞAYPA Ticari Operasyonlar Koordinatörü Bülent Mertyürek ve ŞAYPA Üretim Müdürü Ayhan Doğan, Besaş Ar-Ge merkezinde bir araya geldi. Yapılan görüşmelerin ardından BESAŞ süt ürünlerinin Bursa’nın 59 ayrı noktasında bulunan ŞAYPA marketlerinde satışına karar verildi.
Şaypa yetkililerine Besaş Ar-Ge tesisi ile Süt ve Süt Ürünleri Tesisini gezdiren Besaş Genel Müdür Yardımcısı Can Aydoğan, “BESAŞ Süt ve Süt Ürünleri Tesislerinde katkısız ve tamamen doğal olarak üretilen tüm ürünler 400 ayrı BESAŞ satış noktası ile vatandaşlarımıza ulaştırılıyor. Vatandaşlarımızın ürünlerimize daha kolay ulaşımını sağlamak aynı zamanda bu büyük sosyal projeye destek amacıyla, Bursa’nın güvenilir markalarından, 59 şubesi ve 1200 uzman personeliyle Bursa’nın güvenilir markalarından ŞAYPA ile satış anlaşmasına vardık. Böylece halkımız ürünlerimize daha kolay ulaşacak aynı zamanda bu önemli sosyal projenin kalkınmasında önemli bir yol almış olacağız” dedi.
ŞAYPA Ticari Operasyonlar Koordinatörü Bülent Mertyürek, ise “Bu gezi sayesinde BESAŞ ürünlerinin Bursa halkı tarafından neden bu kadar çok sevilerek tüketildiğini daha iyi anladık. Bursa halkı kaliteli, sağlıklı ve ekonomik ürünler tüketimi konusunda BESAŞ sayesinde çok şanslı. Günümüzün en gelişmiş makine ve teçhizatı ile sağlıklı ve hijyenik olarak üretim yapan bu nadide tesisleri Bursalılara kazandıran Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’ye, BESAŞ Genel Müdürü Mustafa Bektaş’a ve BESAŞ Genel Müdür Yardımcısı Can Aydoğan’a emeklerinden dolayı teşekkürlerimizi iletiyoruz” diye konuştu.