Beşiktaş o defteri kapattı

Beşiktaş o defteri kapattı

Beşiktaş’ın biten sözleşmesini uzatmadığı Almeida, Portekiz formasıyla İrlanda Cumhuriyeti’ne 2 gol birden attı. Ancak yine de göze giremedi! Yönetici Torunoğulları, “İster 2 atsın, ister 3! Kendisine bundan sonraki futbol hayatında başarılar diledi.

Beşiktaş’la sözleşmesi sona eren ve yeniden masaya oturmaya yanaşmayan Hugo Almeida, ülkesi Portekiz’in önceki gün Dünya Kupası hazırlıkları kapsamında İrlanda Cumhuriyeti’ni 5-1 yendiği maçta 2 gole birden imza attı. Son derece etkili bir performans ortaya koyan golcü oyuncunun sözleşme yenilemeyişi taraftarlar arasında pişmanlık yarattı. Yönetimin tekrar masaya oturabileceğinin sinyallerini verdiği Portekizli isim kupada da aynı etkiyi gösterirse fiyatının daha da artabileceği endişesi oluştu. Beşiktaş’ın dış transferden sorumlu yönetim kurulu üyesi Erdal Torunoğulları ise çarpıcı konuştu.

'BİZ O DEFTERİ KAPATTIK'

Almeida’ya hem sezon ortasında hem de sezon sonunda teklif sunarak masaya oturmak istediklerini belirten Torunoğulları, “Ancak, kendisi buna yanaşmadı. İstediği ücretle bizim önerdiğimiz arasında ciddi uçurumlar vardı. Bizim teklifimize, ‘Evet’ derse olabilir. Yoksa kendisine bundan sonraki futbol hayatında başarılar diliyorum. Biz o defteri kapattık” dedi. Portekizli’nin attığı 2 gol için ise, “İster 2 gol atsın ister 3… Bizi ilgilendirmez. Zaten işi gol atmak, başka ne yapacak ki” diye konuştu. Erdal Torunoğulları, yeni sezon öncesinde kadrolarını yeni bir santrforla mutlaka güçlendireceklerini de vurguladı.