Beşiktaş taraftarı Sırbistan'da bunu yapacak!

Beşiktaş taraftarı Sırbistan'da bunu yapacak!

Sırbistan - Arnavutluk maçında meydana gelen olayların yankıları durmuyor. Beşiktaşlı taraftarların Twitter hesaplarında, "23 Ekim'de olayların meydana geldiği Partizan Stadı'nda Partizan ile karşılaşacağız ve bu maçta Beşiktaş bayraklarının yanı sıra , Arnavutluk ve Kosova bayraklarını dalgalandıracağız" ifadelerine yer verilmekte... Beşiktaş yönetimi ise önümüzdeki hafta oynayacağı Partizan maçı için henüz güvenlik endişesi taşımasa da tedbiri elden bırakmıyor.

Belgrad'ın Partizan Stadı'nda oynanan Sırbistan - Arnavutluk maçında meydana gelen olayların yankıları durmuyor. Sosyal medyada Arnavutluk Milli Takımı'na büyük destek veriliyor. Bir destek de Beşiktaşlı taraftarların Twitter hesabından geldi.

Twitter hesaplarında, "23 Ekim'de olayların meydana geldiği Partizan Stadı'nda Partizan ile karşılaşacağız ve bu maçta Beşiktaş bayraklarının yanı sıra , Arnavutluk ve Kosova bayraklarını dalgalandıracağız" ifadelerine yer verilmekte.

Twitter hesabında, Türkiye ile Arnavutluk bayrağında "Hepimiz Biriz" yazısının fotoğrafı da yer aldı. Beşiktaşlıların bu desteği, Arnavutluk ve Kosova medyasında da manşetten verildi.

BEŞİKTAŞ YÖNETİMİ DİKKATLE İZLİYOR

Beşiktaş önümüzdeki hafta oynayacağı UEFA Avrupa Ligi 3. hafta karşılaşması olan Partizan maçı için henüz güvenlik endişesi taşımasa da tedbiri elden bırakmıyor.

Sırbistan ekibi Partizan'ın bir önceki Tottenham maçından dolayı tribün kapatma cezası alması ve Milli maçta yaşanan olaylar Beşiktaş yönetimi tarafından dikkatle izleniyor.

İki gün önce Sırbistan - Arnavutluk maçının saha dışında başlayan ve saha içinde devam eden olaylar sonrası tatil edilmesi akıllara önümüzdeki hafta aynı statta oynanacak Partizan - Beşiktaş maçını getirdi.
Siyah beyazlı yönetim UEFA'nın her iki maçta çıkan olaylardan dolayı Beşiktaş maçında daha dikkatli olacağına ve güvenlik önlemlerini en üst seviyeye çıkartacağına inandıklarını belirtiyorlar.

UEFA'DAN GÜVENLİĞİN ÜST SEVİYEYE ÇIKARTILMASI İSTENİLECEK

Ancak tedbiri elden bırakmak istemeyen Beşiktaş yönetimi önümüzdeki hafta başında UEFA yetkilileri ile Partizan maçına ilişkin güvenlik tedbirleri ile ilgili bir toplantı gerçekleştirmeyi düşünüyor. UEFA'dan, siyah beyazlı taraftarların Belgrad'ta Sırp taraftarlar ile karşı karşıya gelmesi halinde herhangi bir olay yaşanmaması için gereken tüm tedbirlerin ve sorumlulukların alınması istenilecek