Beşiktaşlı futbolculardan “Feyenoord“ açıklaması!

Beşiktaşlı futbolculardan “Feyenoord“ açıklaması!

Beşiktaş'ın Belçika takımı KV Oostende'yi 2-0 yendiği hazırlık maçının ardından Cenk Tosun ve Filip Holosko açıklamalarda bulundu.

Cenk Tosun, sol tarafta oynamaya alışkın olmadığını ve ikinci devre çift forvet oynayınca daha iyi olduğunu söyledi. Filip Holosko ise, Feyenoord maçlarının çok zor geçeceğini ama bu maçları kazanacaklarına inandığını dile getirdi.

CENK TOSUN:''SOLDA OYNAMAYA ALIŞIK DEĞİLİM''

Cenk Tosun, şöyle konuştu: 'Bence ilk maçta gayet iyi oynadık, hak etmeden yenildik. Çok gol kaçırmıştık o maçta. Bu maçta daha iyiydik, akabinde 2-0 yendik. İkinci yarı daha iyiydik. İnşallah diğer hazırlık maçlarını da kazanıp Şampiyonlar Ligi ön eleme maçına daha iyi hazırlanmak istiyoruz. Bugün sol açıkta başladım. Alışık olmadığım bir pozisyon, ama hocam nerede görev verirse ben elimden gelenin en iyisini yaparım. İkinci devre çift forvet gibi başladık. Orda daha iyiydim bence."

HOLOSKO:' 'FEYENOORD ÇOK CİDDİ BİR RAKİP''

Filip Holosko ise şunları söyledi: ''Kendi performansımı değerlendirmek bana düşmez. O konuda hocamız karar verecektir. Ancak takım olarak galip gelmemiz bizim için çok iyi oldu. Özellikle Feyenoord gibi bir rakiple karşılaşmadan önce moral kazanmaya, galibiyet alışkanlığı kazanmaya başlamamız gerçekten önemli. Feyenoord gerçekten çok ciddi bir rakip. Çok güçlü bir rakip. Feyenoord'la zor maçlar olacak ve inancım da bu maçları geçeceğimiz şeklinde.''