Beşiktaş'ta bir şok daha

Beşiktaş'ta bir şok daha

Beşiktaş'ta, Demba Ba ve Mustafa Pektemek'in ardından Cenk Tosun da sakatlandı. Elde başka forvet olmadığı için, Çaykur Rizespor ile oynanacak kupa maçında büyük olasılıkla 18 yaşındaki Furkan Yaman görev yapacak.

Demba Ba, Mustafa Pektemek derken şimdi de Cenk Tosun sakatlanınca geriye sadece 18'lik Furkan Yaman kaldı!

Beşiktaş 3 kulvarda yoluna tam gaz devam etse de sakatlıklar da hız kesmiyor! NTV Spor'un haberine göre; siyah beyazlılarda Demba Ba ve Mustafa Pektemek'ten sonra şimdi de Cenk Tosun sakatlandı. Böylece teknik direktör Slaven Bilic'in elinde forvet oyuncusu olarak sadece 18'lik Furkan kaldı!

Gaziantepspor maçında sakatlanan ve karşılaşmanın son 25-30 dakikasında güçlükle oynayan Cenk'te 1. dereceden bağ yırtığı tespit edildi. Milli futbolcunun durumu netleşmedi, ancak perşembe günü Çaykur Rizespor ile oynanacak Ziraat Türkiye Kupası maçında büyük olasılıkla forma giymeyecek. Cenk'in durumu akşam saatlerinde belli olacak.

ELDE 18 FURKAN KALDI!

Çaykur Rizespor maçında Cenk'in yanı sıra Demba Ba ve Mustafa Pektemek de oynayamayacağı için Bilic'in elinde forvet olarak sadece altyapıdan yetişen Furkan Yaman kalıyor. Eğer Bilic, Olcay gibi orta sahadan hücuma yönelik bir ismi forvete çekmezse, Rizespor maçında 18 yaşındaki Furkan'ı ilk 11'de görebiliriz.

BEŞİKTAŞ'TAKİ DİĞER SAKATLARIN DURUMU İSE ŞÖYLE:

NECİP: Arka adalede yırtık var. MR soncu bekleniyor.

ATIBA: Atiba'nın belinde problem var. Maçta belinin üzerine düştüğü için ödem oluştu. Büyük ihtimalle ciddi bir durumu yok.

MOTTA: Motta'nın da ciddi bir durumu yok, ayak bileği burkulduğu için maça devam edemedi ama ciddi bir durum söz konus değil. 1-2 günlük dinlenme yeterli olacak.