Beşiktaş'ta Gökhan Töre müjdesi

Beşiktaş'ta Gökhan Töre müjdesi

Beşiktaş 22 yaşındaki sağ kanat oyuncusunun bonservisi konusunda Rubin Kazan’la anlaşma sağladı. Resmi açıklamanın bugün yapılması bekleniyor.

RUSLARIN İNADI KIRILDI

Feyenoord’u 2-1’in rövanşında 3-1’le geçerek Şampiyonlar Ligi’nde play-off turuna yükselen Beşiktaş’ta yönetim taraftarlara bir müjde daha veriyor. Siyah-beyazlılar, uzun süredir peşinde olduğu Gökhan Töre için Rus ekibi Rubin Kazan ile her konuda anlaşma sağladı. Daha önce yapılan görüşmeler ödeme planı nedeniyle tıkanmıştı.
Beşiktaş'ın kasasına para yağacakBeşiktaş’ın kasasına para yağacak

3 TAKSİTTE ÖDENECEK

Siyah-beyazlılar, Gökhan Töre’nin bonservis ücretini 3 taksitte ödeme şartını Rus yöneticilere kabul ettirdi. Gökhan için 4-5 milyon Euro arasında bir bonservis ücreti verilecek. Daha önce Gökhan’la yıllık 1.4 milyon Euro garanti para üzerinde anlaşma sağlayan Beşiktaş’ın transferi bugün resmen açıklaması bekleniyor.
Savunmanın Kartalları!Savunmanın Kartalları!

33 MAÇTA 4 GOL 8 ASİST

İstanbul’da bulunan Gökhan, dün Feyenoord karşılaşmasını izlemek için stada gelmedi ama mücadelesi öncesi arkadaşlarını arayıp motive etti. Gökhan, 3-1’lik zaferin ardından da arkadaşlarına kutlama mesajları geçti. Gökhan Töre, geçen sezon kiralık forma giydiği Beşiktaş’ta 33 resmi maçta 4 gol atarken, 8 de asist yapmıştı.