Besnık Hası: "buraya Defans Yapmaya Gelmedik"

Besnık Hası: "buraya Defans Yapmaya Gelmedik"

Anderlecht Teknik Direktörü Besnik Hasi, yarınki Galatasaray karşılaşmasında kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını, İstanbul’a defans yapmaya gelmediklerini söyledi.
Anderlecht Teknik Direktörü Besnik Hasi ve futbolcu Steven Defour, UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu’nda yarın oynayacakları Galatasaray karşılaşması öncesi düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Genç ve yetenekli bir takıma sahip olduklarını vurgulayan teknik direktör Hasi, "Takıma yeni eklenmiş isimler var. Yarınki maçta durumumuzu göreceğiz. Kritik bir maç olacak. Bu maç gruptaki geleceğimiz için de önemli. Ben yönetimimize galibiyet sözü vermedim. Sonuçta oynadığınız takım Galatasaray, oynadığınız lig Şampiyonlar Ligi. Zor olacak ama kazanmak için elimizden geleni yapacağız" dedi.
"KENDİ OYUNUMUZU ORTAYA KOYACAĞIZ"
Oyuna kendi ciddiyetleri ile başlayacaklarını belirten Besnik Hasi, "Buraya defans yapmak için gelmedik. Kendi oyunumuzu ortaya koyacağız. Kaliteli oyuncularımız var ve gol yollarında etkili olmaya çalışacağız. Stadın ambiansı maçın başında önemli olabilir ama maç başladıktan sonra rahat kaldığımız sürece etkili olmayacağını düşünüyorum. Galatasaray’ı yenebiliriz. Bu imkansız değil. Neden olmasın" diye konuştu.
"ELİMİZDEN GELENİ YAPIP GOL BULMAYA ÇALIŞACAĞIZ"
Geçtiğimiz hafta ligde oynadıkları Club Brugge karşılaşmasında savunmanın arkasındaki boşlukları iyi değerlendirdiklerini hatırlatan Hasi, "Ama şimdi karşımızda Galatasaray var. Yine elimizden geleni yapıp gol bulmaya çalışacağız. Kalecilerimize güvenimiz tam. Onlarla devam etmek istiyoruz. İkisinden de memnunum" şeklinde konuştu.
"ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ"
Hasi, uzun zamandır Belçika ekibinin içerisinde bulunduğunu dile getirerek, "Futbolculuğum zamanında da Avrupa’da maçlara çıktım. Son yıllarda ligimizle Avrupa’nın arasındaki fark çoğaldı. Genç biz ekibimiz var ve elimizden geleni yapacağız. Galatasaray’ın gücünün farkındayız. Burak Yılmaz, Semih Kaya, Dzemaili, Selçuk, Melo, Muslera, Sneijder gibi büyük oyuncuları var" açıklamasında bulundu.
DEFOUR: "DEFANSİF ANLAYIŞIMIZI SAHAYA YANSITMAK ÖNEMLİ"
Anderlechtli futbolcu Steven Defour ise kazanma hırsının önemine vurgu yaparak, "İçinde bulunduğumuz lig kazanma hırsının önemli olduğu bir lig. Biz de buna karşı elimizden geleni yapacağız. Gol atmaktan ziyade defansif anlayışımızı sahaya yansıtmak önemli. Gol yemezsek atmamız daha kolay olacaktır. Geçen maçta yaptığım hareket yanlış anlaşıldı. Kimseyi hedef almamıştım. Yanlış anlaşılma oldu" ifadelerini kullandı.