Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Salı

16°/

Çarşamba

11°/

Perşembe

12°/

Cuma

11°/

Cumartesi

10°/

Pazar

11°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Gündem

Beyaz Saray’dan açıklama geldi

Başbakan Binali Yıldırım’ın ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence ile yaptığı görüşmeye ilişkin Beyaz Saray’dan açıklama geldi.

Yayınlanma:
Beyaz Saray’dan açıklama geldi

Başkan Yardımcısı Pence’in Şanlıurfa’daki terör saldırısı dolayısıyla Yıldırım’a taziyelerini ilettiği kaydedilen açıklamada şunlar kaydedildi:

“Başkan Yardımcısı, ABD’nin stratejik ortak ve NATO müttefiki Türkiye’ye bağlılığını bir kez daha teyit etmiştir. İki lider aynı zamanda bir dizi bölgesel konuyu ele almış ve terörizmin her türüyle mücadele etme konusunda paylaşılan kararlılığı vurgulamışlardır. Başkan Yardımcısı, Türkiye’nin IŞİD’e karşı kampanyada önemli katkılarına teşekkür etmiş ve terörizmle savaşta Türkiye’nin verdiği can kaybı dolayısıyla taziyelerini iletmiştir. Her iki lider de İran’ın bölgede istikrarı baltalamasına izin vermeyecekleri konusunda mutabık kalmışlardır. İki lider aynı zamanda IŞİD’i yenilgiye uğratmaya dair ortak çabalarını hızlandırma yollarını da ele almıştır”

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler