Beyaz Saray'ın Robin Williams mesajı paylaşım rekoru kırıyor

Beyaz Saray'ın Robin Williams mesajı paylaşım rekoru kırıyor

'Jumanji', 'Ölü Ozanlar Derneği', 'Can Dostum' ve 'Günaydın Vietnam' gibi filmleriyle Türkiye'de de geniş bir hayran kitlesine sahip olan dünyaca ünlü aktör Robin Williams evinde ölü bulundu... Williams'ın 'havasızlıktan boğulduğu' tespit edildi. Bu nedenle ilk şüphe 'intihar ihtimali'... Acı haberin ardından ünlü oyuncunun evi sevenlerinin akınına uğradı, kapısına çiçekler bırakıldı. Beyaz Saray da Robin Williams için bir mesaj yayımladı. Ünlü oyuncu Kevin Spacey ölüm haberinin aldından şu mesajı yayımladı: “Robin Williams dünyayı güldürdü ve düşündürdü. Bunu unutmayacağım ve onu onurlandıracağım. Muhteşem bir insan, aktör ve arkadaştı. Onu çok özleyeceğim."

ROBİN WİLLİAMS NASIL ÖLDÜ?

Marin County polisi, öğle saatlerinde aldığı bir acil durum ihbarıyla eve geldiğinde Robin Williams'ın cansız bedeninin bulunduğunu açıkladı.California Polis Departmanı, ünlü oyuncu Robin Williams'ın (63) kendisini asarak hayatına son verdiği ihtimali üzerinde duruyor. Polisten yapılan ilk açıklamada, "Yetkililer Williams'ın kendisini asarak intihar ettiğini düşünüyor. Ancak kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için incelenmelerin tamamlanması beklenmeli" denildi.



BEYAZ SARAY'IN MESAJI

Usta oyuncu için Beyaz Saray da anlamlı bir mesaj yayımladı: "Robin Williams bir doktor, bir dahi, bir dadı, bir başkan, bir profesör bir Peter Pan kısaca her şeyden birazdı. Ama o kesinlikle türünün tek örneğiydi. Hayatımıza bir uzaylı olarak girdi ama sonunda insan ruhuna dokunmayı başardı. O bizi hem güldürdü, hem ağlattı"

Başsağlığı mesajında Obama Ailesi de üzüntülerini dile getirdi: “O bize özgürce sonsuz oyunculuğunu verdi. Obama ailesi olarak Robin Willaims’ın ailesine ve arkadaşlarına başsağlığı diliyor, acılarını paylaşıyoruz. Teşekkürler Robin Williams.