Beylikdüzü Okulları Yeni Sezona Hazır

Beylikdüzü Okulları Yeni Sezona Hazır

Beylikdüzü’nde okullar, yaz boyunca gerçekleştirilen bakım-onarım faaliyetleriyle yeni eğitim öğretim sezonuna hazır hale getirildi.
Beylikdüzü Belediyesi, ilçe genelinde tespit ettiği 38 okulda bakım ve onarım çalışmalarını tamamladı. Yaz boyunca tüm okullar gezilerek hazırlanan rapor sonucu; boya-badana işlemleri, asfalt çalışmaları, lavabo ve tuvalet bakımları başta olmak üzere birçok eksiklikleri giderilerek yeni eğitim öğretim sezonuna hazır hale getirildi.
Okullara verdikleri sözü tuttuklarını ve her zaman eğitim destekçisi olduklarını belirten Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Öğrencilerimiz yeni eğitim-öğretim sezonuna yenilenen okullarında, temiz ve bakımlı bir ortamda başlayacaklar. Okulların iç ve dış fiziki şartlarını iyileştirmek amacıyla başlattığımız projemizde büyük yol aldık. Çok sayıda okulumuzun ana ihtiyaçlarını giderdik. Çalışmalarımız ve tespitlerimiz sürüyor. Her okulumuza dokunuyor, çocuklarımızın sağlıklı bir ortamda eğitim görmesini sağlamaya çalışıyoruz” diye konuştu.