Beylikdüzü Yeni Spor Projelerine Açık

Beylikdüzü Yeni Spor Projelerine Açık

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İbrahim İlhami Koç ve ekibini, Gürpınar Fevzi Hoca Restaurant’ta ağırladı. Koç, “Biz burada spor ile ilgili her türlü projeyi yapabiliriz. Uygun adımları attıktan sonra Beylikdüzü uçar gider” dedi.
İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İbrahim İlhami Koç, Beylikdüzü’nde sporu konuşmak için ilçeye ziyarette bulundu. İl Spor Müdürü Koç ve ekibini, Fevzi Hoca Restaurant’ta öğle yemeğinde ağırlayan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, görüşme boyunca Beylikdüzü’nün okullar dahil spor alanlarını tanıttı, hayata geçirmek istedikleri spor dalları için ayrılan bölgeleri harita üzerinden gösterdi.
BAŞKAN İMAMOĞLU: "BÜTÜN İŞBİRLİKLERİNE HAZIRIZ"
Uygun olan her türlü spor dalını Beylikdüzü’nde görmek istediklerini belirten Belediye Başkanı İmamoğlu, ilçenin büyük bir spor potansiyeline sahip olduğunu ifade etti. İmamoğlu, özellikle sahil bölgelerindeki alanların binicilik, atletizm ve idman alanları için değerlendirilebileceğini vurguladı. Konuşmasında İstanbul İl Spor Müdürlüğü ile uyumlu bir işbirliği yakalamanın önemli olduğunun altını çizen İmamoğlu, “Geliştirdiğiniz projelerinizi mutlaka takip etmek ve Beylikdüzü’nde de makul düzlemde gerçekleştirmek isteriz. Biz bütün işbirliklerine hazırız. Çok farklı spor dallarını ilçemize kazandırabiliriz” şeklinde konuştu.
BEYLİKDÜZÜ SPORDA PARLAYACAK
İstanbulspor’un antrenman tesisi olarak Beylikdüzü’nü tercih ettiğini, bu kararın ilçenin spor değerini arttırmaya katkı sunduğunu ve başka kulüpleri de ilçeye çekebileceklerini dile getiren İmamoğlu, Beylikdüzü Sörf Kulübü’nün de bölgede önemli başarılara imza attığını söyledi. İmamoğlu, “Bayan basketbol ve voleybol dallarıyla da ayrıca ilgilenmek istiyoruz” dedi.
İstanbul İl Spor Müdürü Koç ise ekibinin bölgeyi detaylıca inceleyeceğini ve bir tespit çalışması yapacaklarını ifade etti. Koç, yapılacak tespitler sonrası projelerin hayata geçirilmesi noktasında belediye ile karşılıklı işbirliği içinde hareket edeceklerini ve Beylikdüzü’nün sporda parlayabileceğine inandığını kaydetti.