BEYLİKDÜZÜ’NDE ’MAZERET YOK’ GÖSTERİSİ

BEYLİKDÜZÜ’NDE ’MAZERET YOK’ GÖSTERİSİ

Kurum içi iletişimi ve çalışan motivasyonunu başarının ön şartı olarak belirleyen Beylikdüzü Belediyesi, bugüne kadar 1 milyon insana konferans ve seminer veren Dr. Şaban Kızıldağ’ı personeli ile buluşturdu.
Beylikdüzü Belediyesi çalışanları; danışman, koç, yazar ve Dr. Şaban Kızıldağ’ın ’Mazaret Yok’ adlı gösterisi ile bütün stresini attı. İnsan kaynağını geliştirmek adına çeşitli eğitimler düzenleyen Beylikdüzü Belediyesi yönetimi bu defa personelini mizahla motive etmeyi seçti. Bilgilerini ve tecrübelerini birçok özel kurum ve kamu kurumuyla paylaşan Kızıldağ, yaklaşık 2 saat sürdüğü gösterisinde tespitleriyle dinleyicilerine önemli dersler de verdi. Gösteriyi izlemeye gelen Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ise her zamankinden daha fazla iş üretilecek döneme başladıklarını ve morale ihtiyaç olunduğunu belirterek, “Benim en başarılı olmam gereken yer, çalışanlarımın mutluluğunu sağlamak. Sizleri mutlu edemezsem, sokağı, vatandaşları da mutlu edemem” diye konuştu.
"MAZERETE YOK, BİLİNCİNİ TÜM BENLİĞE YERLEŞTİRMELİYİZ"
Tempolu başlayan gösteride arada sırada Türk insanına da dokunduran Kızıldağ, üreten değil tüketen ve hazıra alışmış bir boyut da türediğinin altını çizdi. Gelişim ve ilerlemedeki zayıflığı mizahla ifade etti. Yetiştiriliş biçiminin buna yol açtığını belirten Kızıldağ, toplumdaki motivasyon kaynaklarının küçüklükten beri özgüveni oldukça eksik bıraktığını ortaya koydu. Kızıldağ, “Yine de her şeye rağmen mazeret yok bilincini tüm benliğe yerleştirmeliyiz” mesajını verdi.
Beylikdüzü Belediyesi personeli de interaktif katılımda bulunduğu gösteri, renkli görüntülere sahne oldu.