Beyşehir’de Uyuşturucu Operasyonu

Beyşehir’de Uyuşturucu Operasyonu

Konya’nın Beyşehir ilçesinde, polisin bir işyerine yaptığı baskında 20 fişek eroin maddesi ele geçirildi. Gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen 3 şüpheliden 2’si tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bir işyerinde uyuşturucu madde ticareti yapıldığı yönünde gelen ihbarlar üzerine harekete geçti. İlçe merkezinde faaliyet gösteren bir işyerine baskın düzenleyen polisin yaptığı aramada bir bölümü su kovası içerisine atılan 20 paket ‘fişek’ diye tabir edilen eroin maddesi ele geçirildi. Polis, işyerinde yaptığı aramada biri pompalı 2 ruhsatsız av tüfeği ele geçirirken, firmanın bilgisayarına inceleme yapmak üzere el koydu. Polis, olayla ilgili olarak işyeri sahibi ve kardeşinin de aralarında olduğu 3 şüpheliyi gözaltına aldı.
"Uyuşturucu madde kullanma ve ticareti" suçlamasıyla Beyşehir Adliyesi’ne çıkarılan şüphelilerden 1’isi çıkarıldığı savcılık tarafından serbest kalırken, S.T. (25) ve kardeşi B.T. (17) sevk edildiği nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine konuldu.