Bıçaklı Kavga ’yan Bakma’ Meselesinden Çikti İddiasi

Bıçaklı Kavga ’yan Bakma’ Meselesinden Çikti İddiasi

İzmir’in Buca ilçesinde, 8. sınıf öğrencisi M.C.A.’yı bacağından bıçaklayan 7. sınıf öğrencisi M.G. yakalanırken, kavganın ’yan bakma’ meselesi yüzünden çıktığı iddia edildi.
Olay, dün saat 13.30 sıralarında, Fırat Mahallesi Atatürk İlköğretim Okulu yanında meydana geldi. Okul etkinliği kapsamında film izlemek için sinemaya gidecek olan öğrenciler servislerin kalkacağı okulun yanında toplanmaya başladı. Bu sırada okulun 7. sınıf öğrencilerinden M.G. (13), sinemaya gitmek için bekleyen 8. sınıf öğrencisi M.C.A.’yı (14) sol bacağından bıçakladı. M.C.A. kanlar içerisinde yere yığılırken zanlı M.G. olay yerinden kaçtı. Öğrenciler gözlerinin önünde yaşanan olayda büyük panik yaşarken, öğretmenler durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri olay yerinde ilk müdahaleyi yaptığı yaralı M.C.A.’yı ambulansla Buca Seyfi Demirsoy Hastanesi’ne kaldırdı. Tedavi altına alınan M.C.A.’nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Yaralı M.C.A.’nın arkadaşları, "Biz sinemaya gitmek için beklerken, M.G. gelip durduk yere arkadaşımızı bıçaklayıp kaçtı" dedi.
’YAN BAKTIN’ KAVGASI
Polis ekipleri olaydan sonra kaçan M.G.’yi bulmak için çalışma başlattı. M.G. kısa süre sonra yakalanırken, kavgada kullandığı bıçak okul çantasında ele geçirildi. Kavganın sebebinin ’yan bakma’ meselesi yüzünden çıktığı ileri sürülürken, M.G.’nin ifadesinin psikolog eşliğinde savcılıkta alınacağı bildirildi.