Bilecik Add’den 29 Ekim Ziyaretleri

Bilecik Add’den 29 Ekim Ziyaretleri

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Bilecik Şube Başkanı Fevzi Köse, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısı ile Bilecik’teki bazı siyasi parti il başkanları ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti.
İlk olarak Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Sabri Erarslan ziyaret eden Köse, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öncesi nezaket ziyaretlerinde bulunduklarını belirtti. Köse, bu bayramın Türkiye Cumhuriyeti devletinin en büyük milli bayramı olduğunu anlatarak, "29 Ekim, ortak milli değerlerimizi ifade eden bir bayramdır. Şimdi biz yeni 2014’ün yıl dönümünde 29 Ekim yaklaşırken bu çerçevede sizi ziyaret etmek istedik” dedi.
MHP İl Başkanı Sabri Eraslan ise; ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek "Atatürk’ün ilke ve inkılaplarına sahip çıkan, önemseyen bir partiyiz. Onun görüşleriyle hareket ediyoruz. En büyük Türk, Atatürk olarak kendisini seviyoruz" diye belirtti.
ADD Bilecik Şube Başkanı Fevzi Köse, daha sonra sırasıyla Demokrat Parti, Bilecik Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği, Demokratik Sol Parti ve Cumhuriyet Halk Partisini ve son olarak Bilecik Şeyh Edebali Kültür ve Araştırma Derneğini ziyaret etti