BİLGİSAYAR MÜHENDİSİ GAZLA OTOMOBİLDE İNTİHAR ETTİ

BİLGİSAYAR MÜHENDİSİ GAZLA OTOMOBİLDE İNTİHAR ETTİ

Ataşehir’de bir bilgisayar mühendisi, otomobilinin içerisinde gazla intihar etti. Otomobilin camına ‘İçeride gaz var yaklaşmayın’ yazılı kağıt asan bilgisayar mühendisi hayatını kaybetti.
Olay, Atatürk Mahallesi Meriç Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, park halinde bulunan 34 ZK 0574 plakalı otomobilin camına asılan, ‘İçeride gaz var yaklaşmayın’ yazılı kağıdı gören vatandaşlar, polisi ve itfaiyeyi aradı. Olay yerine gelen polis, otomobilin içerisinde hareketsiz bir şekilde yatan şahsı görünce ambulans istedi. İtfaiye ekipleri otomobilin camını kırarak şahsı kısa sürede çıkardı. Sağlık ekipleri tarafından kontrol edilen şahsın ise hayatını kaybettiği tespit edildi. Polisin yaptığı çalışmalar sonucu olayda hayatını kaybeden kişinin bilgisayar mühendisi 33 yaşındaki Volkan K. olduğu belirlendi. Olayda gaz kullandığı tespit edilen Volkan K.’nin neden intihar ettiği araştırılırken, olay yerine gelen yakınlarının ise üzgün oldukları görüldü.
Görgü tanıkları “Cama içeride gaz var yaklaşmayın yazmış. Biz de itfaiye ve polisi aradık. İtfaiye çıkardıktan sonra buraya bir koku yayıldı” dedi.
Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.