Birlik Başkanı Akın, Vali Kamçı’yı Ziyaret Etti

Birlik Başkanı Akın, Vali Kamçı’yı Ziyaret Etti

Malatya ili Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı İhsan Akın ve yönetim kurulu üyeleri, Malatya Valisi Süleyman Kamçı’ya ’hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.
Ziyarette konuşan Malatya Valisi Süleyman Kamçı, "Küçükbaş hayvan yetiştiriciliği konusunda bir gayret içerisinde olduğunuzu biliyorum. İnşallah başarılı olursunuz. Biz de elimizden geldiği kadar sizlere yardımcı olacağız. Ancak Malatya’da hayvan yetiştiriciliği konusunda büyükbaş hayvanda buna dahil hak ettiğimiz yerde olmadığımızı düşünüyorum. Hayvan sayısına baktığımızda küçükbaş hayvanlarla ilgilenenleriniz için söylüyorum. Hayvan Sayısına baktığımızda pekte iç açıcı sonuçlar yok. Daha fazlasını besleyebilecek bir iklime coğrafyaya sahibiz. İnşallah hep birlikte sayıyı arttırmaya uğraşırız ve bunda başarılı oluruz" dedi.
Malatya ili Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birlik Başkanı İhsan Akın ise, "Valimiz Sayın Süleyman Kamçı’nın Malatya ya atanması ve burada göreve başlaması ile alakalı yetiştiricilerim adına yönetim kurulundaki arkadaşlarımız ile birlikte hayırlı olsun demek için buradayız. Sayın Valimizin geçmişte gerçekten tarım ve hayvancılıkla alakalı, önemli farklı illerdeki çalışmaları vardır. Bu anlamda inşallah kendilerinin koordine edeceği her türlü projede yer alacağımızı ve bizleri desteklemesini talep ediyor, şimdiden görevinin hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum" diye konuştu.