Birlikte Uyuşturucu Kullandığı Arkadaşını Öldürdü

Birlikte Uyuşturucu Kullandığı Arkadaşını Öldürdü

Mersin’in Silifke ilçesinde, alacak verecek meselesi yüzünden aralarında tartışma çıkan İbrahim Y. (28), birlikte içki içip uyuşturucu kullandığı arkadaşı Onur Ş.’yi (19) av tüfeği ile vurarak öldürdü.
Edinilen bilgiye göre, Çeltikçi Mahallesi yol kenarında Onur Ş. isimli şahsın silahla yaralanmış olduğunu gören vatandaşlar durumu İlçe Jandarma Komutanlığı’na haber verdi. Olay yerine gelen jandarma ve 112 Acil Servis ekipleri, Onur Ş.’yi Silifke Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırdı.
Yapılan tüm müdahalelere rağmen Onur Ş. kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Silifke İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı olay yeri inceleme ekipleri olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlattı. Jandarma ekipleri Onur Ş.’nin arkadaşı olduğu tespit edilen İbrahim Y.’ye ulaştı. İbrahim Y. arkadaşı Onur Ş. ile birlikte içki içip uyuşturucu hap kullandıklarını, daha sonra da alacak verecek meselesi yüzünden kavga edip arkadaşını av tüfeği ile vurduğu suçlamalarını kabul etti.
Jandarmadaki sorgusunun ardından Silifke Adliyesi’ne sevk edilen İbrahim Y. tutuklanarak Silifke Kapalı Cezaevi’ne gönderildi.