Bismil Ziraat Bankası Şube Müdürü Değişti

Bismil Ziraat Bankası Şube Müdürü Değişti

Bismil Ziraat Bankası Müdürü Mustafa Gergin’in Batman Ziraat Bankası Merkez Şube Müdürlüğü’ne atanması üzerine bu göreve Sason Ziraat Bankası Müdürü İdris Buluttekin atandı.
Bismil Ziraat Bankası Şubesi’ne yeni atanan İdris Buluttekin görevine başladı. Buluttekin, Bismillilere en iyi hizmeti vermek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Kendisinin bu yöreye yabancı olmadığını, görevi boyunca herhangi bir zorluk yaşamayacağını dile getiren Buluttekin, "Yöneticilik yaptığım yerlerde olduğu gibi Bismil’de de insanlarımızın sevecen sıcak ilgisiyle karşılaştım. Ben de yöre insanına hizmet etmeyi bir görev olarak algıladığımdan, kendi yöremizden başka bir yere gitmek istemedim. Bismil’de tarım ve hayvancılık yoğun bir şekilde yapılıyor. Bu yönüyle Ziraat Bankası olarak çiftçinin yanında olmaya çalışacağız. Bundan sonra da inşallah Ziraat Bankası Bismil Şubesi ekibi ile müşterilerimizin istek ve taleplerini en iyi bir şekilde karşılamaya çalışacağız" dedi.
Diyarbakır’ın Kulp ilçesinde dünyaya gelen Buluttekin, 1998 yılında meslek hayatına başladı. Buluttekin, Ziraat Bankası Sason Şube Müdürü iken, Bismil Ziraat Bankası Şube Müdürlüğü’ne atandı.