Bizati’den Galibiyet Yorumu

Bizati’den Galibiyet Yorumu

Denizlispor Teknik Direktörü Özcan Bizati, Adanaspor karşısında çok ihtiyaçları olan 3 puanı aldıklarını belirterek, bunun sonra alacakları galibiyetler ile de hedefli bir takım olma yolunca ilerleyeceklerini söyledi.
PTT 1. Lig ekibi Denizlispor, milli maç nedeniyle verilen arada hazırlık maçı yapmak için çalışmalarını sürdürürken, futbolcuları hafta sonu aldıkları galibiyetten dolayı mutlu oldukları gözlendi. Teknik direktör Özcan Bizati’nin oyuncularını sık sık uyardığı antrenmanlarda, Bizati’nin özellikle gol yollarında daha istekli olmalarını futbolcularına söylediği görüldü.
Son saniye golüyle Adana karşısında güzel bir galibiyet aldıklarını belirten Bizati, "Bizin bu galibiyete çok ihtiyacımız vardı. Bundan sonra önümüze bakmalıyız. Geçmişte yapılan hataları yapmamamız gerekir. Sakat oyuncularımızı da dönmesiyle daha iyi oynamaya başladık. Hiç değilse daha fazla önde top tutmaya başladık. Elbette kaybedeceğimiz maçlarda olabilir ama hedefli bir takım olma yolunda ilerleyeceğimizi düşünüyorum. Milli maç arasında Manisaspor ile bir hazırlık maçı yapıp Antalyaspor’a daha iyi hazırlanacağız" dedi.