Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Pazartesi

15°/

Salı

16°/

Çarşamba

10°/

Perşembe

10°/

Cuma

/

Cumartesi

10°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Yerel Muğla

Bodrum’da Sanda Ve Taolu Taiji Semineri Verecek

B.B. Bodrumspor Wushu takım antrenörü Ali Top Bulgaristan’da düzenlenecek olan Wushu seminerine katılacak.28-29-30 Kasım tarihlerinde Balkan Wushu Federasyonu tarafından Bulgaristan’ın Belgrad kentinde düzenlenecek olan wushu seminerine katılacak...

Yayınlanma:

B.B. Bodrumspor Wushu takım antrenörü Ali Top Bulgaristan’da düzenlenecek olan Wushu seminerine katılacak.
28-29-30 Kasım tarihlerinde Balkan Wushu Federasyonu tarafından Bulgaristan’ın Belgrad kentinde düzenlenecek olan wushu seminerine katılacak olan Ali Top seminerde Wushu sporunun Sanda ve Taolu Taiji kategorileri hakkında seminer verecek. Aynı zamanda aralarında Sırbistan, Yunanistan, Hırvatistan, Bosna Hersek, Makedonya ve Türkiye’nin de bulunduğu Wushu Balkan Federasyonu kurucularından olan Ali Top “Bu seminerde federasyona bağlı ülke temsilcileri ve kulüp temsilcileri ile bir araya gelip ileriki dönemlerde yapılacak olan yarışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunup yapmış olduğumuz sporu daha çok insana nasıl ulaştırabiliriz bunları konuşacağız. Bende orada uzun yıllardır uğraş verdiğim wushu sporunun Sanda ve Taulu Taiji kategorileri hakkında seminer vereceğim” dedi.
EGE ŞAMPİYONASI’NDAN 24 MADALYA İLE DÖNDÜLER
B.B. Bodrumspor Wushu Takımı Antrenörü Ali Top katılacağı seminer dönüşü sıkı bir hazırlık çalışmasına başlayacaklarını belirterek Bodrumspor Wushu Takımı hakkında şunları söyledi: “Bugüne kadar Bodrumspor Wushu Takımı olarak Milli Takıma 4 sporcu kazandırdık ve başarılar elde ettik. Son olarak 15-16 Kasım 2014 tarihleri arasında gerçekleşen Wushu Ege Bölgesi Cumhuriyet Kupasında sporcularımız 24 madalya kazanarak Bodrum’a döndüler. Bundan sonraki amacımızda hem Bodrumspor’a hemde Milli Takımımıza daha fazla oyuncu yetiştirmek olacak. Bunun için kurslarımıza katılan çocuklarımızla birlikte disiplinli bir şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz”
B.B. Bodrumspor Wushu Takımı Mart ayında düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası ve Nisan ayında düzenlenecek olan Wushu Avrupa Şampiyonası hazırlıklarına hafta içi yaptığı antrenmanlar ile devam ediyor.

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler