Bodrum’da “squash” Çalişmalari

Bodrum’da “squash” Çalişmalari

Bodrum’un dünya üzerindeki en önemli Squash merkezlerinden biri olması yönünde atılan emin adımlar sürüyor.
Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un da destekleriyle Bodrum’da Squash turizmini geliştirmek ve yaygınlaştırmak amacıyla başlatılan çalışmalar hızla devam ediyor. Gelişmekte olan Spor Branşları Federasyonu (GOSBF) Muğla İl Temsilcisi ve Bodrum Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği (BOYD) Başkanı Serdar Karcılıoğlu ile Bodrum Dünya Squash Merkezi Komite Üyesi ve Bodrum Medya Grubu Yöneticisi Alp Arbak konuyla ilgili toplantı yapmak üzere Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u makamında ziyaret etti.
Ziyarette Serdar Karcılıoğlu, Bodrum’da Squash turizminin geliştirilmesi ve Bodrum’un Dünya Squash Merkezi haline getirilebilmesi için otellere yapılmakta olan Squash’a özel tesis inşaatlarının sürdüğünü belirterek, bütün tesislerin dünya standartlarında olduğunun da altını çizdi. Bu nitelikleriyle de Bodrum’un Squash turizmi konusunda dünya üzerinde çok iyi yerlere geleceğini sözlerine ekledi.
Karcılıoğlu ayrıca Dünya Squash Federasyonunun operasyonlardan sorumlu başkanı Andrew Shelley’i Mayıs ayında Bodrum’a davet etmek konusunda Başkan Kocadon ile fikir birliğine vardı. Başkan Kocadon da Bodrum’da Shelley’i ağırlamaktan memnuniyet duyacaklarını ifade ederek; “Bodrum’da kış turizmini geliştirmek adına Squash turizmi ile önemli bir adım attık. Bu ve benzeri projelerle alternatif turizm faaliyetlerimizi çeşitlendirerek bundan böyle özellikle yabancı turistleri, kış mevsiminde de Bodrum’da daha çok görmeye başlayacağız. Önemli olan inanmak, mücadele etmektir. Yeter ki inanalım ve bu mücadeleci ruhumuzu yitirmeyelim.” dedi.