Bodrum’daki Cinayetin Sır Perdesi Aralanıyor

Bodrum’daki Cinayetin Sır Perdesi Aralanıyor

Muğla’nın Bodrum ilçesinde, kiralık lüks bir araç içerisinde bir kişinin ölümüyle ilgili 5 kişi adliyeye sevk edildi.
Bodrum’un Bitez Mahallesi Pınarlıbelen Caddesinde meydana gelen olayda; iki araç tarafından önü kesilen 34 KY 9795 plakalı kiralık araç içerisinde bulunan Mehmet Ecim uğradığı silahlı saldırı sonucu öldürülmüştü. Yaşanan olayla ilgili 14 kişinin ifadesine başvurulurken, işlemleri tamamlanan 5 kişi gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi. Olayın insan kaçakçılığı olduğu ortaya çıktı. Öğle saatlerinde Bodrum Emniyet Müdürlüğünden çıkarılan A.D (35), M.E (33), B.K (52), Suriyeli M.M (25) ve S.D (35) isimli bir bayan adliyeye götürüldü.
OLAY İNSAN KAÇAKÇILIĞI ÇIKTI
Bitez Mahallesi Pınarlıbelen Caddesinde meydana gelen olayda; iki araç tarafından önü kesilen 34 KY 9795 plakalı kiralık araç içerisinde bulunan Mehmet Ecim’in silahlı saldırıya uğrayıp öldürülmesinin sebebinin insan kaçakçılığı olduğu öğrenildi. Ecim’in Suriyelileri Yunanistan’ın İstanköy Adası’na götürmesi için 120 bin dolar aldığı ve parayı aldıktan sonra gitmekten vazgeçtiği ve parayı da geri ödemediği için öldürüldüğü öğrenildi.
SURİYELİ ŞÜPHELİ BURSA’DA YAKALANDI
Olayın ardından geniş çaplı araştırma başlatan emniyet güçleri, güvenlik kameralarına yansıyan 25 yaşındaki M.M’nin peşine düştü. Polisin araştırmalarının ardından M.M’nin kullandığı araç Yalıkavak mahallesinde bulundu. Çevrede araştırma yapan emniyet güçleri, Suriyeli şahsın bir taksi ile İzmir otogarına gittiğini öğrendi. İzmir’de İstanbul otobüsüne bindiği tespit edilen M.M’nin bindiği otobüs tespit edildi. Bursa’da mola veren otobüse operasyon yapan polisler Suriyeli M.M’yi yakaladı. Diğer 3 kişi ise Kumbahçe sahilinde bulunan bir pansiyonda yakayı ele verdi.
Öte yandan yakalanan 5 kişi yapılan sorgulamanın ardından sağlık kontrolü için götürüldükleri hastanenin ardından adliyeye sevk edildi.