Bodrumspor, Muratpaşa’ya Hazırlanıyor

Bodrumspor, Muratpaşa’ya Hazırlanıyor

Bodrum Belediyesi Bodrumspor, Pazar günü Bodrum Şehir Stadı’nda karşılaşacağı Muratpaşa Belediyespor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.
Geçtiğimiz hafta zorlu Uşak Sportif Deplasmanında son dakikada yediği gol ile bir puan ile evine dönen B.B. Bodrumspor bu hafta kendi sahasında Muratpaşa Belediyespor’u konuk edecek. Grubunda namağlup liderliğini sürdüren B.B. Bodrumspor’un antrenmanlarını yakından takip eden kulüp başkanı Rıza Karakaya Uşak maçında 3 puanı son anda kaçırdıklarını belirterek Muratpaşa Belediyespor maçı öncesi şunları söyledi: “Şimdi artık 11 tane maçımız kaldı. Bu maçların hepsi final hepsi bizim için çok önemli. Bu hafta oynayacağımız Muratpaşa maçı bizim için büyük önem arz ediyor. Biz buraya kadar başkanımızın destekleriyle, taraftarlarımızın destekleriyle, futbolcularımızın emekleri ve birlik beraberliğe geldik ama artık kalan bu 11 maçın 6’sı içerde. Artık taraftarlarımızın Bodrumluların daha büyük birlikteliklerle takımına sahip çıkması gerekiyor. Bu sahip çıkmak ne anlamda maça gelen herkes etrafındakilerin tutsun kolundan haydi maça, haydi Bodrumspor’umuzu desteklemeye desin. Artık burada bu saatten sonra gaza basmanın zamanı geldi, vereceğiz coşkuyu. İnşallah Bodrumspor’umuzu çok özlediği, bugüne kadar biliyorsunuz hiç bu kadar avantaj yakalamamıştık, çok ciddi bir avantaj yakaladık. Bu avantajıda burada coşkulu bir şekilde, deplasmanda coşkulu bir şekilde Bodrumspor’umuzu destekleyerek şehrimizin, ilçemizin takımına destek çıkarak bütün Bodrumlular bunu yapacaktır. Ben artık herkesi bu saatten sonra coşkulu bir şekilde takımına sahip çıkmaya davet ediyorum, birlik beraberliğe davet ediyorum. Birlik beraberlik içinde olduğumuz sürece Bodrum’un başaramayacağı bir şey yok, futbolda da uzun yıllardır beklediğimiz bu hedefe bu birlik beraberlik sayesinde inşallah ulaşacağız”.
“KONSANTRE OLMUŞ DURUMDAYIZ”
B.B. Bodrumspor başantrenörü Cem Cambaz’da, Uşak maçını kazanabileceklerini ancak son dakika golüyle beraberlikle yetindiklerini belirterek, “Artık o maçı bıraktık. Biliyorsunuz maçların büyüğü küçüğü yok, her maç bizim için çok önemli, her maç bizim için bir final. Bu hafta Muratpaşa takımı ile oynayacağız. Biliyorsunuz ilk devre Muratpaşa maçı 1-1 berabere bitmişti. Muratpaşa’da düşme hattında olan bir takım. Onlarda canla başla puan almak için geleceklerdir. Biz bütün gerekli çalışmalarımızı yaptık. Bütün takım olarak bu haftaki Muratpaşa maçına konsantre olmuş durumdayız. İnşallah Pazar günü Muratpaşa maçına en iyi şekilde hazırlanacağız. Buradan taraftarlarımızı da maça davet ediyoruz. Biliyorsunuz geçtiğimiz hafta maç seyircisiz olduğu için onlarda yanımızda olamadı ama biz biliyorduk ki onlar hep bizim yanımızdaydı. Bu hafta İnşallah tribünleri doldururlar ve bizlere takımımıza destek olurlar” dedi.
Pazar günü Bodrum Şehir Stadı’nda B.B. Bodrumspor ile Muratpaşa Belediyespor arasında oynanacak karşılaşma saat 13.30’da başlayacak.