Boluspor - Manisaspor Maçının Ardından

Boluspor - Manisaspor Maçının Ardından

PTT 1. Lig’in ikinci haftasında Boluspor ile Manisaspor arasında oynanan ve 4-0 Boluspor üstünlüğü ile sonuçlanan maçın ardından iki takımın teknik direktörü açıklamalarda bulundu.
Milli maç için verilen arayı iyi değerlendirdiklerini ve kazandıklarını söyleyen Boluspor Teknik Direktörü Reha Erginer, “Lige Gaziantep Büyükşehir Belediyespor beraberliği ile başlamıştık. Orada aldığımız bir puanın daha anlamlı olması için bu maçtan 3 puan bekliyorduk. Bu maça iyi hazırlandık. Milli maç arasını da iyi değerlendirdik. Bu aranın bize iyi geldiğini söyleyebilirim. Çünkü beraber oynadığımız her gün, oynadığımız her maç bizim için artı yazıyor. Bunu söyleyebilirim. Bu maça da üç puan parolasıyla hazırlandık. Dersimizi iyi çalıştık. İyi bir oyun ve net bir skorla galip geldik. Tabii ki mutluyuz” diye konuştu.
Manisaspor Yardımcı Antrenörü Mustafa Fedai ise kötü bir maçı geride bıraktıklarını ifade ederek, “Bizim için kötü bir maç oldu. Gole kadar ki oyunumuz, oyun disiplinimiz fena değildi. Ama golden sonra oyun disiplininden, özellikle kırmızı karttan sonra koptuk. İstemediğimiz bir netice aldık” şeklinde konuştu.