Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Salı

16°/

Çarşamba

11°/

Perşembe

12°/

Cuma

11°/

Cumartesi

10°/

Pazar

11°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Gündem

Bomba iddia! Türkiye'de yer yerinden oynayacak!

Akıncılar İddianamesi bugün açıklanacak. İddialara göre bugün açıklanacak iddianamedeki bilgilerle Türkiye'de yer yerinden oynayacak.

Yayınlanma:
Bomba iddia! Türkiye'de yer yerinden oynayacak!

Batuhan Yaşar, köşesinde bugün açıklanacak Akıncılar İddianamesi’ne yer verdi. Yaşar, bugün açıklanacak bilgi ve belgeler için ‘yer yerinde oynayacak’ dedi. İhlas Haber Ajansı ve TGRT Haber Ankara Temsilcisi Batuhan Yaşar, Türkiye Gazetesi’ndeki köşesinde bugün açıklanacak Akıncılar İddianamesi’ne yer verdi.

FARKLILIKLARLA KARŞILAŞACAĞIZ

İşte Batuhan Yaşar’ın yazısıdan ilgili kısım şöyle, “Hemen söyleyelim.. Akıncılar İddianamesi bugün açıklanıyor.. Tam 1600 sayfa.. İçeriği itibarıyla farklılıklarla karşılaşacağız.. Bu ifadeyi olumlu manada kullanıyorum.

İLGİLİ HABER Yeni Atama ve Görevden Alma Kararları Resmi Gazete’de Yayımlandı
Akıncılar İddianamesi bugün açıklanacak. İddialara göre bugün açıklanacak iddianamedeki bilgilerle Türkiye'de yer yerinden oynayacak.

AKINCI İDDİANAMESİ DENGELERİ DEĞİŞTİRECEK

Darbe günü yani 15 Temmuz’da Büyükada’da yapıldığı iddia edilen toplantı hâlâ akıllarda. CIA’in Orta Doğu uzmanı Graham Fuller ve Henry Barkey’in de o toplantılara katıldığı söylenmişti. Akıncı İddianamesinin dengeleri Türkiye lehine değiştireceğini yazmıştık.

YER YERİNDEN OYNAYACAK

Bunun altını tekrar çizmek istiyorum..Yer yerinden oynayacak Öyle bilgi ve belgeler açıklanacak ki yer yerinden oynayacak. Akıncılar İddianamesi, FETÖ’nün 15 Temmuz darbesini nasıl gerçekleştirdiği, bilgi ve belgeleriyle bütün delilleri, ses ve görüntü kayıtları ile ortaya koyuyor.

FETÖ’NÜN HAMLESİ BOŞA DÜŞTÜ

Bir defa çok açık yalın, her şeyi net olarak ortaya koyan bir iddianame olduğunu söyleyebiliriz. ABD’deki veya Almanya’daki ilkokul 1. sınıf talebesine bile okutsanız “Aaa evet bunu FETÖ yapmış” diyecektir emin olun..FETÖ’nün hamlesi boşa düştü..”

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler