Boşanmak istemedi eşini öldürdü!

Boşanmak istemedi eşini öldürdü!
Kocaeli'nin Gölcük ilçesi Donanma Mahallesinde meydana gelen olayda Cevdet Z. (46) isimli şahıs, beş yıllık karısı Ayşe Z. ile iddiaya göre bir süredir kavga ediyor geçim sıkıntısı yaşayan çift kavgalar dolayısıyla ayrı yaşamaya başladı.

Ayşe Z.'nin boşanma davası açması üzerine eline boşanma belgeleri ulaşan Cevdet Z., sinirlenerek Ayşe Z.'nin yaşadığı eve gitti. Sözlü tartışmaya başlayan çiftin kavgası çok geçmeden büyüdü.

Uzaklaştırma kararı olduğu da öğrenilen Cevdet Z., mutfaktan aldığı bıçakla eşi Ayşe Z.'yi birçok yerinden bıçakla yaraladı. Ayşe Z. kanlar içerisinde yere yığıldı. Olay sonrası evden çıkan Cevdet Z, iddiaya göre telefonla ağabeyini arayarak durumu bildirdi. Ağabeyi de durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Ayşe Z.'nin hayatını kaybettiğini belirledi.

İkinci evliliği olan ve 3 çocuğu bulunan Ayşe Z.'nin cansız bedeni, olay yerinde yapılan incelemelerin ardından morga kaldırıldı.
Öte yandan, Cevdet Z.'nin karısının başına "Adalet yerini bulacak. Karımın beynini yıkadılar. Ben bugüne kadar karıma bir fiske bile vurmadım" yazdığı öğrenildi.

Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.