Bozbey: Hekimlerin itibarı en üst seviyeye çıkarılmalı

Bozbey: Hekimlerin itibarı en üst seviyeye çıkarılmalı

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, 14 Mart Tıp Bayramı’nda Bursa ve İnegöl’deki hastanelerde hekimler ve sağlık çalışanlarıyla bir araya geldi. CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu ile birlikte ziyaretlerine Çekirge Devlet Hastanesi’nden başlayan Mustafa Bozbey, burada Başhekim Yardımcıları Uzman Doktor Özden Özkurt Pürcü ve Meral Leman Özkan ile görüştü. Bozbey, hekimlerin haklarının korunmasını ve itibarlarının en üst seviyeye çıkarılmasını arzu ettiklerini söyledi. Bozbey, Çekirge Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcıları Uzman Doktor Özden Özkurt Pürcü ve Meral Leman Özkan’a çiçek vererek 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı. Hastanenin acil servisini de gezen Mustafa Bozbey, hekimlerin ve sağlık çalışanlarının gününü kutladı, vatandaşlara da geçmiş olsun dileklerini iletti. 


Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde de Başhekim Yardımcısı Uzman Doktor Mehmet Erdoğmuş ile bir araya geldi. 


Hekimlere ve sağlık çalışanlarına yapılan saldırıları kınadığını belirten Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, “Hekimlerimiz, hastalarımızı sağlığına kavuşturmak için var. Bütün bilgi ve birikimlerini paylaşarak, insanların sağlığına kavuşması için mücadele ediyorlar. Hekimlerimize güvenmeliyiz. Hekimlerimize yapılan saldırıların bundan böyle olmaması, hekimlerimizin haklarının korunması ve yaşam standartlarının düzeltilmesi dileğimle tüm hekimlerimizin ve sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyorum” dedi. Mustafa Bozbey, Uzman Doktor Mehmet Erdoğmuş’a da çiçek vererek 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı. 


Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, seçim çalışmaları için gittiği İnegöl’de de hastane ziyaretlerini sürdürdü. Mustafa Bozbey, hekimler ve sağlık çalışanlarıyla bir araya gelerek 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı. Bozbey, hastanedeki vatandaşlara da geçmiş olsun dileklerini iletti.