Bozkurtlu Muhtarlardan Başkan Zolan’a Ziyaret

Bozkurtlu Muhtarlardan Başkan Zolan’a Ziyaret

Bozkurt’a bağlı 20 mahalle muhtarı ile Ak Parti Bozkurt İlçe Başkanı Ahmet Bayar ve yönetimi, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti.
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Ak Parti Bozkurt İlçe Başkanı Ahmet Bayar, yönetim kurulu üyeleri ve Bozkurt ilçesine bağlı 20 mahalle muhtarından oluşan heyeti makamında kabul etti. Başkan Bayar, Büyükşehir Belediyesi’nin Bozkurt’ta sürdürdüğü çalışmalarının takdire şayan olduğunu dile getirerek, teşekkür etti. İlçe Başkanı Bayar, "Mahalle muhtarlarımız ve yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla bizleri kabul ettiğiniz için teşekkürlerimizi sunuyorum. Bozkurt’tan selam ve saygılar getirdik. Bu ziyaretimizle Büyükşehir’e olan desteğimizi bilmenizi istedik. Aynı zamanda Bozkurt’un ihtiyaçlarını, taleplerini muhtarlarımızın birebir sizlere aktarılmasını sağlamak adına bu ziyareti gerçekleştiriyoruz" dedi.
Başkan Zolan ise, ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek, "Sizleri bugün burada görmek ayrı bir güzellik. Hoş geldiniz. Ayaklarınıza sağlık. Bozkurt’un ihtiyaçlarını gidermek adına elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Eksikler ihtiyaçlar elbette ki vardır. İnşallah elden ne geliyorsa, gücümüz neye yetiyorsa bir planlama çerçevesinde yerine getireceğiz. Sizleri burada görmek çok güzel" dedi. Bozkurtlu muhtarlar ise talep ve önerilerini Başkan Zolan’a iletti.