Bozüyük Belediyesi’nden Öğrencilere Konser Armağanı

Bozüyük Belediyesi’nden Öğrencilere Konser Armağanı

Bozüyük Belediyesi tarafından düzenlenen konser programı ile türkü dolu bir gece yaşanırken, gençler de KOLPA Müzik gurubu ile coşacak.
Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’nın yeni başlayan 2014-2015 Eğitim ve Öğretim yılında eğitim alacak öğrenciler için stres atmaları ve yeni eğitim dönemine moral depolayarak hazırlanmaları amacıyla öğrencilere bir armağan olarak KOLPA ve Türk Halk Müziği Konseri düzenlendi. 17 Eylül 2014 Çarşamba günü saat 19:00’da Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen konser programı ile türkü severler ile pop müziği severler bir araya gelecek.
Bozüyük Belediyesi Türk Halk Müziği Koro Şefi Mehmet Uysal’ın solo olarak düzenlediği “Türkü Şöleni” ile başlayan programda aynı zamanda 2014-2015 sezonu koro çalışmalarının da açılışı yapılacak. Kültür Bakanlığı araştırmacısı ve sanatçısı Abdullah Gündüz’ün konuk olacağı konserde 19 solistin birbirinden güzel türküler seslendirerek dinleyenlere adeta bir türkü şöleni yaşatmaları amaçlanıyor. Konserin ardından 22 Eylül 2014 Pazartesi gününden itibaren yeni sezon koro çalışmalarının başlayacağı Türk Halk Müziği Koro çalışmalarına yetenekli ve sesine güvenen türkü severlerin katılımı bekleniyor.
Konser programında “Türkü Şöleni”nin ardından ise gençlerin severek dinlediği pop müziği gurubu KOLPA sahne alarak sevilen şarkılarının hepsini Bozüyük’lü gençler için seslendirecek. Saat 21’00’de başlayacak ve gençlerin büyük bir coşkuyla izleyeceği KOLPA Konserine yoğun bir katılımın olması bekleniyor.