Bruma Kalsın, o gitsin!

Bruma Kalsın, o gitsin!

Transfer çalışmaları başlayan Galatasaray'da, takımdan ayrılacak olan isimler için de karar veriliyor. Teknik direktör Roberto Mancini'nin, düşen yabancı kontenjanı sonrasında, Bruma ya da Amrabat arasında bir karar vermek zorunda kaldığı ve kararını Bruma'nın takımda kalması ve Amrabat'ın gitmesinden yana kullandığı belirtildi.

Kadrosunda Muslera, Telles, Melo ve Sneijder olmak üzere ilk 11'in 4 vazgeçilmez ismi bulunan Roberto Mancini'nin, Bruma'yı bazı maçlarda kullanmayı planladığı ve Amrabat'a göre yedek kulübesinden gelerek daha etkili olabilecek bir isim olduğu yönünde görüş bildirdiği kaydedildi. Bunun üzerine Galatasaray'ın Nordin Amrabat'ı isteyen kulüplerle tekrar temasa geçerek, oyuncunun satılık olduğunu söylediği belirtildi.

İSPANYOLLAR AMRABAT'I BEKLİYOR!

Öte yandan İspanyol basınında yer alan haberlerde, Malaga'nın sezon öncesi kampı başlamadan Nordin Amrabat konusunu açıklığa kavuşturmak istediği ve 27 yaşındaki Faslı futbolcu ile temasa geçerek, geleceği ile ilgili karar vermesini istediği ifade edildi.

Daha önce Galatasaray'a kiralama teklifi yapan Malaga'nın, yeni teknik direktörü Javi Gracia'nın onayı ile birlikte yetenekli oyuncunun bonservisini almak için temasa geçtiği öne sürüldü. Malaga yetkililerin önümüzdeki günlerde tekrar İstanbul'a gelerek G.Saray ile pazarlıklara başlayacağı kaydedildi.