BTSO yabancı alım heyetini ağırladı

BTSO yabancı alım heyetini ağırladı
BTSO’nun desteğiyle hazırlanan ‘BURTARIM 2014’ ile ‘Bursa 7’inci Uluslararası Hayvancılık ve Ekipmanları Fuarı’ için Bursa’ya gelen yabancı alım heyetleri düzenlenen gala yemeğinde buluştu.

BTSO Yönetim Kurulu Başkan Vekili İsmail Kuş, “Ticari Safari” projesi kapsamında gelen konukları ağırlamaktan onur duyduklarını dile getirdi. Yaklaşık bir buçuk yıl önce göreve geldiklerini söyleyen Kuş, “Göreve gelirken çeşitli projelerimizi vardı. Bu projelerimizin en önemlilerinden bir tanesi yurt dışından gelen misafirlerimizi yurt içerisindeki firmalarla buluşturduğumuz ‘Ticari Safari’ projemizdi. İkili iş görüşmelerine katılan firmalar ciddi iş bağlantıları kuruyorlar” diye konuştu.

BTSO Yönetim Kurulu Üyesi Aytuğ Onur, yemeğe katılan yabancı misafirlere Bursa ekonomisi ve BTSO’nun çalışmaları hakkında bilgi verdi. BTSO’nun “Ticari Safari” projesi ile yurt içinden ve yurt dışından önemli alım heyetlerini ve işadamlarını Bursa’da ağırladıklarını söyleyen Aytuğ Onur, “Proje kapsamında Mart ayında TÜYAP ile birlikte gerçekleştirdiğimiz Mobilya ve Dekorasyon Fuarı’nda 43 ülkeden 340’a yakın yabancı işadamını Bursa’da ağırladık. Yine nisan ayında Bursa’da düzenlenen Uluslararası Yapı ve Yaşam Fuarı’nda alım heyetlerini Bursa iş dünyası ile buluşturduk. Bu organizasyonlarda gerek yurt içinden gerekse de yurt dışından gelen alım heyetleri ve işadamları önemli iş bağlantıları yaptı. Bugün de sizleri Tarım ve Hayvancılık Fuarı için gelen heyeti ağırlamanın mutluluğunu yaşıyoruz” diye konuştu.