BTSO’DAN Türkiye'de bir ilk

BTSO’DAN Türkiye'de bir ilk

BTSO Yönetim Kurulu Başkanı Burkay, “Mutfak Akademi, Türkiye’nin en büyük eğitim mutfağı niteliğindedir. Hayata geçirdiğimiz proje, sektörde çalışmakta olanların becerilerini geliştirmekle birlikte özellikle kadınlarımızın ve gençlerimizin de iş hayatına kazandırılmasını sağlayacak. İşletmelerimizde uygulanan tüm teknikler, burada teorik ve pratik derslerle aktarılırken, eğitimlerimiz de son teknoloji ekipmanlarla özel olarak tasarlanmış mutfaklarımızda gerçekleştirilecek” şeklinde konuştu.

KIYMETLİ BİR PROJE
Bursa Cumhuriyet Başsavcısı Uğurhan Kuş, suça sürüklenen bireylerin tekrar topluma kazandırılması noktasında BTSO ile birlikte önemli bir projeye imza attıklarını kaydetti. Mahkumların meslek sahibi olmasını sağlayarak istihdam edilecek olmasının önemli bir adım olduğunu kaydeden Uğurhan Kuş, “Cezaevinden çıkan insanlarımızı topluma hazırlamak kadar değerli ve kıymetli bir hizmet yok. Valiliğimiz ve BTSO üzerine düşeni en iyi şekilde yapıyor. Sayın Valimize ve BTSO Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın İbrahim Burkay’a teşekkür ediyorum” diye konuştu.


 
HER BİR İSTİHDAM YENİ BİR HAYAT
Vali İzzettin Küçük, BTSO Mutfak Akademi Projesi ile suça sürüklenen çocukları tekrar topluma kazandırma noktasında hayata geçen protokolden dolayı BTSO’ya teşekkür etti. Vali Küçük, “Suça bulaşmış ve cezasını çekmiş kişilerin tekrar o duruma düşmemesini sağlamalıyız. Bu noktada istihdam çok önemli. BTSO’nun bu projesini çok kıymetli ve değerli buluyorum. Her yeni istihdam bir insanın hayata yeniden başlamasıdır”  diye konuştu.