“BTSO’nun hedefleri her kurumda olmalı”

“BTSO’nun hedefleri her kurumda olmalı”

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u ziyaret etti. Belediye Başkanı Kocadon, Bursalı firmaların Türkiye’nin gururu olduğunu söyledi.
 Bodrum Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan, Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, Jandarma Yarbay Hakan Demiröz ile görüşen İbrahim Burkay, daha sonra Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u ziyaret etti. Ziyarette konuşan İbrahim Burkay, Bursa’nın sanayi ve ticarette, Bodrum’un ise turizmde Türkiye’nin en önemli merkezleri arasında bulunduğuna işaret etti. İbrahim Burkay, “Ülkemiz her alanda 2023 hedeflerine doğru ilerliyor. Gerek ticaret ve sanayi gerekse de turizm alanında ciddi projeler hayata geçiyor. Bursa olarak ülke ve şehir ekonomisine yön veren projeleri hayata geçiriyoruz. Enerjimizi Bursa’mız için tüketiyoruz” dedi.
Bursa’da fuarcılığı geliştirmek için çalışmalar yürüttüklerini anlatan Başkan Burkay, “Bursa’da en az 10 büyük fuarı hayata geçirmeyi hedefliyoruz. Fuarlara gelen yerli ve yabancı yatırımcılar, şehir ekonomisine de katkı sunacaktır. Fuarlar, Bursa turizminin gelişmesine de önemli fayda sağlayacaktır” diye konuştu.
Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon da Bursa’nın ülke ekonomisine yön veren ender şehirlerden birisi olduğunu ifade etti. Kocadon, “Bursa’nın ticaret ve sanayi hayatındaki potansiyeli, gücü ve azmi tüm şehirlerimizde olmalı. Bursalı firmaların, önemli başarılara imza attığını görmek bizlere gurur veriyor. Bursa’yı çok beğeniyorum. Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nın kent için hayata geçirdiği projeler de büyük önem taşıyor. BTSO’nun hayallerinin ve hedeflerinin her kurumda olması gerektiğini düşünüyorum” ifadelerini kullandı.
Ziyarette Başkan Burkay’a eşlik eden Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kocadon ise Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nın Türkiye’ye örnek projeleri hayata geçirdiğini belirterek, “Bir işadamı olarak BTSO’yu, yaptığı çalışmalardan dolayı tebrik ediyorum” dedi.
Ziyaretin sonunda Başkan Burkay, Mehmet Kocadon’a Bursaspor forması hediye etti.