"Bu dönüşü yapmamız önemliydi"

"Bu dönüşü yapmamız önemliydi"

.Bursaspor, Süper Lig'in 11. haftasında deplasmanda karşı karşıya geldiği Kasımpaşa ile 2-2 berabere kaldı. Müsabakanın ardından basın toplantısında konuşan yeşil-beyazlıların Teknik Direktörü Paul Le Guen, "İkinci yarıya çok daha farklı çıktık. Zayıf bir ilk yarı geçirdik ve rakibimiz bizi domine etti. İlk yarıda bizi hızlı ataklarla cezalandırdılar. İkinci yarıya daha iyi bir başlangıç yaptık. Maç sonunda bu geri dönüşü tamamlamamız çok önemliydi çünkü çok fazla pozisyon bulduk" diye konuştu.

Kasımpaşa'ya karşı oynadıkları sistemle ilgili sorulan bir soruya Le Guen, "Kasımpaşa eksik kaldıktan sonra 3-4-3 gibi bir sistemle oynadık. Maçın metnine bu şekilde adapte olabilecektik. Kubilay ve Delarge'yi oyuna alarak rakibimizin üzerinde daha fazla baskı kurmak istedik. Oyuncularımın ikinci yarıya daha farklı bir ruh haliyle çıkması bize sonucu getirdi" diye cevap verdi. 

KASIMPAŞA TEKNİK DİREKTÖRÜ ÖZDEŞ ATEŞ PÜSKÜRDÜ

Kasımpaşa Teknik Direktörü Kemal Özdeş, 2-2 sona eren Bursaspor maçının ardından hakeme yüklendi. Özdeş, futbol oynamak istediklerini belirterek, "Sokaktan birini getirseniz zaten bu kadar yönetirdi" ifadelerini kullandı.

Kasımpaşa, Süper Lig'in 11. haftasında evinde karşılaştığı Bursaspor ile 2-2 berabere kaldı. Mücadelenin ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan lacivert-beyazlıların Teknik Direktörü Kemal Özdeş, 2-0'lık skoru yakaladıktan sonra önemli fırsatlar ele geçirdiklerini ifade ederek, "Maçın kader anı var, o da Trezeguet'nin oyundan atılışı. Antalya'daki pozisyona çok benziyor. Hakemin iyi niyeti sezmesi gerekiyor. İşin haksızlık boyutu devreye girdi. Maçın içinde 2 pozisyona şeye çok takıldım. Birisi Titi'nin ikinci sarı kartı neden görmemesi. Diğeri ise rakibin attığı 2. golde Batalla'nın aktif alanda olması. Hakem bunu izlesin ve görsün. Biz insanları eğlendirmek için iş yapmıyoruz. Bizim hayalimiz ve amacımız var. Benim takımım bu takımların hepsinden iyi. Bu sertlikte, bu sıklıkta bir maça daha iyi bir hakem gelmeli. Hakeme ihtiyaç yoktu, sokaktan biri gelse de zaten bu maçı bu kadar yönetirdi. Bir tarafta futbol oynamayan Bursaspor, bir tarafta ise futbolun gereklerini yapan Kasımpaşa vardı. İç sahada Kayserispor ve Bursaspor maçlarında iyi oynarken 4 puan kaybettik, buna üzülüyorum. Futbolcularımı gösterdikleri performans nedeniyle kutluyorum. Bursaspor'u da özellikle son 25 dakikalık baskısı nedeniyle tebrik ediyorum" diye konuştu.