Bu nasıl midesizlik!

Bu nasıl midesizlik!

Antalya'da Döşemealtı ilçesine bağlı Dağbeli Mahallesi yakınlarındaki müzikholde çalışan Filiz G. (26), 1 Haziran gecesi, burada tanıştığı Mesut H. adlı işadamının cipiyle yola çıktı. Mesut H., Fatih A. ile Gürcistan asıllı eşi Khatuna A.'nın da içinde bulunduğu cipiyle, tanıdıkları Emrah ve Kamile K. çiftinin evine gitti.

BİRA VE GRUP SEKS

Burada bira içen Filiz G. ile Mesut H., Fatih A. ile de eşi iddiaya göre grup seks yaptı. Ev sahibi Emrah K. ile eşi Kamile K. ise ilişkiye katılmayıp izlemekle yetindi. Ertesi gün Fatih A. ile eşi Khatuna A., Filiz G.'yi Duacı köyünde işadamı Cevat Y.'nin villasına götürdü.

KAHVEYLE TECAVÜZ

Burada ikram edilen kahveyi içtikten sonra kendinden geçen Filiz G.'yle, Cevat Y. zorla ters ilişki kurdu. Fatih A. ile Khatuna A., saat 22.30 sıralarında Filiz G.'yi evine götürüp bıraktı. Filiz G.'nin ertesi gün şüpheliler hakkında şikâyetçi olması üzerine soruşturma başlatan savcılık, olaya karıştıkları belirtilen kişilerin ifadesini aldı. Şüphelilerden sperm örnekleri de alındı.

ÖĞRETMENLİ SKANDAL

Şüphelilerden Cevat Y. hakkında savcılık, 3 ay önce de lise öğrencisi 15 yaşındaki kıza ecstasy hap verip grup seks yaptıkları iddiasıyla başka bir soruşturma yürütüyor. Olayla ilgili 5 kişi daha aynı soruşturma kapsamında ifade verdi. Bu olayla aralarında öğretmenlerin de olduğu şüphelilerden alınan kan, kıl ve doku örnekleri, uyuşturucu madde ve DNA testi sonuçları bekleniyor.

Eş değişimi fantezisi
OTO alım-satım işi yapan Emrah K., savcılıktaki ifadesinde suçlamaları reddetti. Eşi Kamile K. ise 9 yıllık evli olduklarını, 1 yıldır hayatlarına renk katmak için eş değişimi fantezisi yaşadıklarını belirtti: “O akşamki Filiz G. ve Mesut H.’yi, Fatih A. ve Khatuna A. aracılığıyla tanıdık. Ben eşime Mesut H.’yi beğenmediğimi söyledim. Olaya dahil olmadık. Filiz G. bizim evde istekliydi. Yatak odasında iki saat kaldılar. Evimiz 1+1 olduğu için biz koridorda bekledik. Filiz G.’nin ‘Erkeğim’ diye hitap ettiğini duyduk.”

5 bin istedi, 500 vardı
İŞADAMI Mesut H., “Cinsel ilişkiye girdik. Sabah ise Filiz G. benden 5 bin lira istedi. 500 lira verdim. Beni adının Süleyman D. olduğunu söyleyen biri tehdit etti” dedi.

Sekse para vermem
İŞADAMI Cevat Y. ise “Evimde kahve ikram ettim. Filiz G. benimle olmak istedi. Biz de birlikte olduk. Evden ayrılırken Filiz G. para istedi. Ben de hiçbir para karşılığı birlikte olmadığımı söyledim” dedi. Bir sitede kapıcılık yapan Fatih A. da “Filiz, Cevat’ın evinde onunla ilişkiye girdi” dedi.

Liseli çocuğa tecavüze ilişkin Cevat Y.’ye ait villada yapılan incelemede, aynalı dolap arkasındaki gizli kapıdan girilen odada erotik malzemeler, çok sayıda kadın çamaşırı, tanga, sütyen, elbise, dantelli kıyafetler bulunmuştu.