Bu Tarz Benim yarışmacısı Necati Şaşmaz'ın yengesi çıktı

Bu Tarz Benim yarışmacısı Necati Şaşmaz'ın yengesi çıktı

'Bu Tarz Benim' yarışmasının zengin kızlarından biri olan Nazlı Hamarat'ın olaylı bir evlilik geçmişi bulunuyor. Necati Şaşmaz'ın kardeşi olan Emir Şaşmaz ile evlenen Nazlı Hamarat yapımcılık yapan eski eşine yüklü bir miktar para kaptırmış.

40 BİN DOLARLIK YÜZÜKLE JET-SKI KEYFİ

Nazlı Hamarat ve Emir Şaşmaz evlilikleri sırasında bir çok kez magazin medyasına haber olmuşlar. Hamarat 'ın 40 bin dolarlık yüzüğüyle jet-ski yapması da magazin basınında geniş yankı uyandırmıştı.

BENİ TEFLON TAVAYLA DÖVDÜ

1989 doğumlu olan Nazlı Hamarat Emir Şaşmaz ile olan evliliği sırasında ise dayak yediği iddiasıyla mahkemeye başvurmuştu. Emir Şaşmaz 'ın kendisini teflon tavayla dövdüğünü söyleyen Hamarat bu sebeple doktordan rapor aldığını belirtip davacı olmuştu. Savcılığa teflon tava dayağı için şikayette bulunan Nazlı Hamarat, verdiği borç parayı da alamadığını söylemişti.

NAZLI HAMARAT KİMDİR?

Bandırma doğumlu olan Nazlı Hamarat , Ege Üniversitesi Radyo sinema Tv bölümü mezunu. İstanbul'da yaşayıp okula hergün uçakla gidip gelen Nazlı Hamarat lüks kıyafetlere olan düşkünlüğü ile biliniyor. İstanbul'daki sosyetik mekan davetlerinden birinde giydiği 60 bin liralık kıyafetle bir dönem eleştirilerin hedefi olmuştu.