Bu Tarz Benim yarışmasında çığlık çığlığa kavga!

Bu Tarz Benim yarışmasında çığlık çığlığa kavga!
Bu Tarz Benim yarışmasının bugün yayınlanan programında yarışmacı Gizem Güler ve Ayşenur Balcı'nın kavgası damgasını vurdu.

Kavga ve polemiğin eksik olmadığı Bu Tarz Benim yarışmasında jüri; artık yarışmacıların bu lakayit ve rahat hareketlerindenoldukça rahatsızlık duyunca, yarışmacılar sert bir dille uyarı aldılar.



Bu Tarz Benim yarışmasında çığlık çığlığa kavga!

Yarışmacı Ayşenur Balcı ve Gizem Güler'in yayına hazırlandıkları sırada kuliste çığlık çığlığa kavga etmeleri, Ivana Sert ile Nur Yerlitaş'ın da şahit oldukları bu olay jürinin sabrını taşıran son nokta oldu.



Ivana Sert, Nur Yerlitaş'ın rahatsızlığını dile getirmesinin ardından; yarışma formatının yalnızca güzel giyim, şık olmak ve tarzdan ibaret olmadığını aynı zamanda hanımefendiliğin nezaketin ve kibarlığın da birer ölçüt olarak alınacağını hatırlatması üzerine yarışmacılar kısa süreli bir şok yaşadı.

Bu Tarz Benim'de kim elenmişti?

‘Bu Tarz Benim’de Cumartesi akşamı eleme heyecanı yaşandı. Cumartesi gecesi jüri üyelerinden en az puanı Melek aldı. Böylece Melek elenecekler listesine girdi.

Kim kimin ismini söyledi?

Ayşenur – Nur, Nur – Ayşenur, Tuğçe – Nur, Ayşegül - Nur, Özlem – Nur, Gizem – Özlem, Ezgi - Özlem ve İkizler - Özlem’in ismini söyledi.

Veda eden isim o oldu

Jürinin karşısına ve Melek’in yanına ismi en fazla söylenen Nur geçti. Bu hafta konsept olarak kendisine kostüm partisi seçen Bu Tarz Benim yarışmasına veda eden isim Melek Balkan oldu.



Yarışmanın jüri koltuğunda son dönemde sosyal medyada capsleriyle gündeme gelen Nur Yerlitaş, Pop ve elektronik müzik şarkıcısı ve aynı zamanda fotoğrafçı Kemal Doğulu, sunucu, stilist ve Moda tasarımcısı Ivana Sert ve kareograf ve mankenlik ajansı sahibi Uğurkan Erez oturuyor.

Show TV'nin en sevilen ve takip edilen programlarından Bu Tarz Benim'de Cumartesi akşamı eleme heyecanı yaşandı. Bu Tarz Benim'in eleme gecesinin konuğu ünlü şarkıcı Mustafa Topaloğlu oldu.