Bucak Belediye Başkanı’ndan Mahalle Ziyaretleri

Bucak Belediye Başkanı’ndan Mahalle Ziyaretleri

Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, ilçede bulunan mahallelerde yapılan çalışmaları inceleme ziyaretlerine devam ediyor. Bu kapsamda Yörükler Mahallesi’ne giden Başkan Mutlu, beraberinde Başkan Yardımcısı İbrahim Satılmış ve Mahalle Muhtarı Şaban Aksu ile birlikte mahalle yaptıkları çalışmaları yerinde inceledi.
Yaklaşık 3 saat boyunca mahalle sokaklarını gezen Başkan Mutlu, mahalle sakinleri ile birebir konuşarak onların sıkıntılarını dinledi. Vatandaşlarla her fırsatta bir araya geldiğini ifade eden Mutlu, halkın ilettiği sorunları çözmek için tüm ekibiyle çalışmalara devam ettiğini bildirdi.
YÖRÜKLER MAHALLESİ DOĞALGAZA KAVUŞTU
Yörükler Mahallesi ziyareti kapsamında Nisan ayından itibaren başlatılan doğalgaz çalışmaları konusunda bilgi veren Başkan Süleyman Mutlu “ Yörükler Mahallemizde Tepecik Caddemizde ve 3305, 3307, 3309, 3319, 3320,3323, 3325 nolu sokaklarımızda doğalgaz çalışması yapıldı. Mahallemizde daha önce doğalgaz yoktu bu bağlamda doğalgaza kavuşmuş oldu. Doğalgazı enerjinin tertemiz bir kaynağı olarak Bucak’ta daha da yaygınlaştırmak ve hemşerilerimizin istifadesine sunmak istiyoruz. Böylece bölgemizdeki hava kirliliğini ortadan kaldırarak Bucaklılara daha modern bir hayat imkânı sunmak arzusu içerisindeyiz.”şeklinde konuştu.
YENİ YOL AÇMA ÇALIŞMALARI
Ulaşımı rahatlatmak için yeni yol açma çalışmalarını yaptıklarını belirten Başkan Mutlu; “Her mahallemizde çalışmalarımız devam ediyor. Mahallelerimizde yıllardır açılamayan sokaklarımızı açtık. Yine Yörükler Mahallesinde 3319 Nolu sokakta yeni yol açma çalışmamızı yaptık, bu sokağımızda diğer çalışmalarımız sürüyor. Yeni açtığımız yollarda alt yapı çalışmalarımızı tamamladıktan sonra üst yapı çalışmalarımızı yapıyoruz.”şeklinde ifade etti.
Yörükler Mahallesi’nde alt yapı çalışmalarının da devam ettiğini belirten Başkan Mutlu “Kanalizasyon hattına bağlı olmayan evlerimizin bağlantı çalışmalarını ekiplerimiz sürdürüyor. Yine mahallemizde içme suyu bağlantılarını yenileme çalışmalarımız devam ediyor. Bu çalışmaları da en kısa sürede tamamlayarak halkımızın kullanımına sunacağız. Ayrıca alt yapı çalışmaları biten sokaklarda parke taşı döşeme çalışmalarımız hemen başladı. Mahalle halkını yağmur ve çamurdan kurtararak, rahat bir kış dönemi geçirmelerini amaçlıyoruz ve bu amaç doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.
MUHTAR’DAN TEŞEKKÜR
Yörükler Mahalle Muhtarı Şaban Aksu, Belediye Başkanı Süleyman Mutlu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek “Mahallemizde yıllardır yapılayan çalışmalar Başkanımız Süleyman Mutlu döneminde yapıldı. Göreve geldiği günden itibaren doğalgaz çalışmalarını başlatan Başkan Mutlu’nun gayretli çalışmaları sayesinde, doğalgaza kavuşmamızı sağladı. Yine kanalizasyon ve alt yapı konularında yaptıkları çalışmalar mahalle sakinlerimiz tarafından takdirle karşılandı. Mahallemizde birçok konuda çalışma yapan başta Başkanımız Süleyman Mutlu’ya, Başkan Yardımcımız İbrahim Satılmış’a Fen İşleri Müdürümüz Ömer Gümüş’e ve Belediye Personeline teşekkür ederim” şeklinde konuştu.