BUCOS 2018'in çalışmaları tüm hızıyla sürüyor

BUCOS 2018'in çalışmaları tüm hızıyla sürüyor

Sektör paydaşlarının da büyük bir heyecanla beklediği fuar öncesi hazırlıklar kapsamında toplantılar sürüyor. Network Fuarcılık Genel Müdürü Hasan Eker, Network Fuarcılık Pazarlama Müdürü Egemen Gür, Bursa Kuaförler Odası ve Bursa Berberler Esnaf ve Sanatkârlar Odası ile bir araya gelerek fuarla ilgili hazırlık toplantısı gerçekleştirdi.

Toplantıda fuara ilişkin çalışmaları değerlendiren Network Fuarcılık Pazarlama Müdürü Egemen Gür, güzel bir fuar düzenlemek için çalıştıklarını belirtti. Metropol bir şehir olan aynı zamanda kozmetik alanında da önemli bir uygulama merkezi haline gelen Bursa’da bu tarz fuarları düzenlemenin çok anlamlı olduğunu belirten Gür, sektör paydaşlarının ilgi ve heyecanlarından da çok mutlu olduklarını ifade etti.

“BUCOS 2018, BURSA KOZMETİK SEKTÖRÜNÜN TEK FUARI”

Gür şunları söyledi: “Şehre ve sektöre değer katacağına inandığımız BUCOS 2018’e estetik, dermatoloji, kozmetik, el & ayak bakımı, makyaj, zayıflama, teknolojik ürünler, saç bakım ve spa & wellness gibi konularda faaliyet gösteren önemli firmalar katılacak. Şu an katılımcı anlamında ulusal ve yerel firmaların yoğun bir talebi var. Fuarda yer almak isteyen ama henüz başvuru yapmamış firmaların elini biraz çabuk tutmasını önerebilirim. Çünkü bu fuar, Bursa kozmetik sektörünün tek fuarı. Firmaların hem mevcut müşterileri ile bir araya gelebilecekleri, hem iş ilişkilerini geliştirebilecekleri hem de olası iş bağlantıları kurabilme fırsatları yakalayacakları fuarımızın dopdolu geçeceğini söyleyebilirim.”

ODALARDAN BUCOS 2018’E DESTEK

Toplantıya katılan Bursa Kuaförler Odası Başkanı İlker Hüseyin Tan ise fuarın kent için değerli olduğunu ifade etti. Tan, “Ankara, İstanbul ve İzmir gibi şehirlerden sonra Bursa’da da böyle fuarların yapılmasını çok önemsiyoruz. Bursa’ya mutlaka fayda sağlayacaktır. Fuarda, kozmetik firmalarının, güzellik salonlarının, estetisyenlerin, doktorların bir araya gelmesi sektöre de değer katacaktır. Bursa sağlık turizmi açısından büyük atılımlar da yapmakta. Bu atılıma böyle fuarlar da destek sağlayacaktır. Biz çok umutluyuz. Tüm üyelerimizle de paylaştık, herkes çok heyecanlı. Yoğun bir katılım bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Bursa Berberler Odası Başkanı Mustafa Ocak da şunları söyledi: “Bursa gibi metropol bir şehirde esnaf ve sanatkarın da farklı hedefleri oluyor. Biz bu hedeflerin içerisinde Bursa’yı sanatsal anlamda Türkiye’nin başkenti olması için çalışmalar yapıyoruz. Bu fuarın da bu hedefin vitrini olacağına inanıyorum. Güzel bir zamanlama ve güzel bir çalışma. Network Fuarcılık’ın tecrübesi, bizlerin ve üyelerimizin heyecanı ve desteği ile iyi bir fuar bekliyoruz.”

FUAR ALANI İNCELENDİ

Toplantının ardından fuarın yapılacağı Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nin fuaye alanı da gezildi. Gezi esnasında Network Fuarcılık Genel Müdürü Hasan Eker tarafından oda yetkililerine fuaye alanıyla ilgili bilgiler aktarıldı.