Burak ve Selçuk'un Aysal'la gizli toplantısı!

Burak ve Selçuk'un Aysal'la gizli toplantısı!
Selçuk İnan ve Burak Yılmaz, mayıs ayında Başkan Ünal Aysal'la bir araya geldi. Aysal'ın Akmerkez'deki ofisinde yapılan zirvenin konusu, futbolcu maaşları ve devre arasında yapılan transferlerdi.

Aldıkları ücreti az bulan Selçuk ve Burak, "Başkanım burada 2 şampiyonluk ve Avrupa'da büyük başarılar yaşadık. Fakat 2 milyon Euro alıyoruz. Sneijder ise 5 milyon Euro kazanıyor. Bu adaletsizliğin önüne geçmeniz gerekiyor" diyerek Aysal'a dert yandı. Fakat Aysal hemen araya girip Selçuk'a, "Ama sana da imza parası verdik" ifadesini kullandı. Bunun ardından...

Selçuk ve Burak ardından sözü ara transferlere getirdi ve "9 tane adam aldık, 140 milyon lira verdik. Ama hepsini toplasan 1 adam etmiyor! Hajrovic, Ontivero, Burdisso kim? Bu adamlar Galatasaray forması giyecek düzeyde mi?" diye çıkıştı. Başkan Aysal ardından CEO Lütfi Arıboğan'ı aradı ve "Yeni sözleşmeleri hazırlayın. Rakamları sonra ben belirleyeceğim" talimatını verdi.

Mayıs ayında Akmerkez'de gerçekleşen zirvede, Fatih Terim'in şok vedasının da görüşüldüğü öğrenildi. Burak Yılmaz ve Selçuk İnan'ın, Başkan Ünal Aysal'a, "Başkanım, Fatih hocanın gönderilişi de çok büyük bir hataydı. O günden sonra her şey ters gitmeye başladı. Bu konuda bütün suç sizde. Çünkü krize siz kolaylıkla çözüm bulabilirdiniz. Ama tam tersini yaptınız ve Fatih hocayı gönderdiniz" dediği belirlendi.

Kaynak:Takvim