Burdur’da 43 Bin 449 Öğrenci Karne Aldı

Burdur’da 43 Bin 449 Öğrenci Karne Aldı

Burdur’da eğitim öğretim veren 270 okulda, 43 bin 449 öğrenci karne aldı.
İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2014-2015 eğitim öğretim yılının yarıyılının tamamlanması sebebiyle Türk Hava Kurumu Ortaokulu’nda düzenlenen törene Vali Hasan Kürklü, Vali Yardımcısı Hamdullah Suphi Özgödek, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bayram, Müdür Yardımcıları Hüseyin Çetinkaya ve Süleyman Çakıcı, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Öğrencilerle yakından ilgilenerek sohbet eden Vali Kürklü, "Tatiliniz hayırlı uğurlu olsun. Bol bol dinlenelim. Bol bol kitap okuyalım. Çocukluğumuzun gereği olarak oyun oynayalım. Derslerimizi biraz tekrar edelim. Eğer birinci dönemde zayıf aldığımız veya düşük aldığımız ders var ise onlara da biraz daha öncelik verelim. Biraz takviye yapmaya çalışalım. Dediğim gibi bol bol dinlenelim. Çocuklarımız her şeyin en iyisine layıklar, onun için bu tatil döneminde gönüllerince eğlenirler. Gönüllerince dinlenirler, ikinci döneme daha sağlıklı, daha huzurlu, mutlu bir şekilde başlarız, tüm öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz" dedi.
İl genelinde 270 okulda 43 bin 449 öğrencinin karne aldığını dile getiren İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bayram ise yaptığı açıklamada, "Öğrencilerimizden beklentimiz sömestri tatilini dinlenerek geçirmeleri, daha çok kitap okuyarak eğlenerek geçirmeleri, ders çalışmaları eğitim öğretim yılı başladıktan sonra yapmalarını istiyoruz. Öğrencilerimiz birinci dönem yeteri kadar çalıştı. Tatilde dinlenip, daha şevk ve azimle okullarını özleyerek gelmelerini bekliyoruz" diye konuştu.