Bursa'da 11 yaşındaki Miray yaşama tutunamadı

Bursa'da 11 yaşındaki Miray yaşama tutunamadı

Orhangazi'ye bağlı Yeniköy Mahallesi'nde oturan Pişkin ailesinin 3 çocuğundan en büyüğü Miray'a 2 yıl önce akciğer kanseri teşhisi konuldu. Yeniköy İlkokulu öğrencisi Miray, hastalığının teşhisinin ardından Yeniköy ortaokuluna kaydını yaptırdı. Ancak tedavileri nedeniyle düzenli olarak okuluna gidemedi.



Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde zaman zaman operasyonlar geçiren Miray, geçen perşembe akşam fenalaşınca kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.



CENAZE TÖRENİ AĞLATTI

Miray'ın cenazesi dün hastaneden alınarak yaşadığı Yeniköy Mahallesi'ne getirildi. Miray için Cuma namazından sonra Yeniköy Merkez Camisi'nde cenaze namazı kılındı. Bir otomotiv şirketinde işçi olarak çalışan baba Nedim Pişkin'i acı gününde mesai arkadaşları yalnız bırakmadı. Aile yakınları ve mahalle sakinlerinin de hazır bulunduğu cenaze törenine Belediye Başkanı AK Partili Neşet Çağlayan da katıldı. Cenaze töreninde Miray'ın sınıf ve okul arkadaşları tabuta son kez bakarak arkadaşlarına veda etti. Miray'ın cenazesi Yeniköy Mezarlığı'nda gözyaşları arasında toprağa verildi.



Miray'ın babası Nedim Pişkin'in kısa bir süre önce de babası Osman Pişkin'i yitirdiği öğrenildi. 2 ay içerisinde hem babasını hem de evladını kaybeden Nedim Pişkin'i dostları teselli etmeye çalıştı.