Bursa'da 3 ayrı kazada 10 kişi yaralandı!

Bursa'da 3 ayrı kazada 10 kişi yaralandı!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde meydana gelen 2'si zincirleme 3 ayrı kazada 10 kişi yaralandı.

Bursa- Ankara karayolunda, 3 aracın karıştığı zincirleme kazada 1'i bebek 6 kişi yaralandı.

Kaza, saat 22.00 sıralarında Bursa- Ankara karayolu üzeri İnegöl ilçe girişinde meydana geldi.

Bursa'dan İnegöl'e seyir halinde olan Yunus Yılmaz (25) yönetimindeki 16 BP 087 plakalı otomobil, iddiaya göre aniden yavaşlayan Adem Yusuf Demir'in (33) kullandığı 06 BT 206 plakalı otomobile arkadan çarptı.

Arkadan gelen Nurettin Yaşar (63) yönetimindeki 16 Y 7518 plakalı otomobil de16 BP 087 plakalı otomobile çarptı.

Kazada sürücüler yaralanmazken, otomobillerdeki yolcular Aysun Demir (42), Fadimen Demir (28) ve Elif Ece Demir (1) ile Eymen Uşak (11), Zarfiye Yaşar (59) ve Lütfiye Uşak (38) yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerince olay yerinde ilk müdahalesi yapılan yaralılar, İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis ekipleri ise olay yerinde olası bir kaza ihtimaline karşı geniş güvenlik önlemi aldı. Tedaviye alınan yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.


MOTOSİKLET KAMYONA ÇARPTI

İkinci kaza ise Ağaç işleri sanayinde meydana geldi. Seyir halindeki motosiklet önünde giden kamyonette arkadan çarptı. Kazada motosiklet sürücü ağır yaralandı. Yaralı hastane kaldırıldı.

10 ARAÇ BİRBİRİNE GİRDİ

Üçüncü kaza ise Özdilek köprülü kavşak üzerinde meydana geldi. Seyir halinde olan eletrikli bisiklet ile bir otomobilin karıştığı kazada arkasından gelen diğer araçların yavaşlamasıyla 10 araç birbirine girdi. Zincirleme kazada 3 kişi yaralandı. Hafif şekilde yaralanan 3 kişi kaza yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Farklı noktalarda meydana gelen kazalarda 10 kişi yaralanırken, 14 araç bir motosiklet ile bir şarjlı bisiklette maddi hasar meydana geldi. Maddi hasar alan araçlar çekiciler yardımıyla kaza yerinden kaldırıldı. Polis ekipleri kaza yerinde önlemler alarak başka kazaların yaşanmasının önüne geçti.

Kazalarla ilgili soruşturma ise sürdürülüyor.