Bursa'da 7 kişinin öldüğü feci kazada kahreden detay!

Bursa'da 7 kişinin öldüğü feci kazada kahreden detay!

Edinilen bilgiye göre, kaza, Bursa-Ankara karayolu Babasultan mevkisinde sabah 08.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Ankara istikametinden Bursa istikametine seyreden Ali Gültekin idaresindeki 60 ZC 155 plakalı hafif ticari araç dikkatsizlik nedeniyle kontrolden çıkıp karşı şeride geçti. Sürücüsünün uyuduğu iddia edilen ticari araç karşı yönden gelen Fatih Ş. idaresindeki 16 NTM 81 plakalı işçi taşıyan servise çarptı. Çarpmanın etkisiyle hurdaya dönen ticari araçta bulunan sürücü Ali Gültekin, eşi Satı Gültekin, çocukları Engin, Ercan ve Ebru Gültekin ile aynı araçta bulunan astsubay ağabey Emin Gültekin ile küçük kızı Ezgi Gültekin feci şekilde can verdi. Bursa'dan İnegöl'e işçi taşıdığı öğrenilen bir inşaat firmasına ait servisteki işçiler B.K., F.A., H.G., Ü.A., R.C., G.A., İ.Y., M.Ç., A.B., M.T., N.A., A.B., A.B., A.K., K.K., M.U., O.A., F.Ş. ise yaralı halde İnegöl Devlet Hastanesine kaldırıldı.



İngilizce öğretmeni olacaktı
Yaşanan feci kazanın ardından detaylar da gün yüzüne çıkmaya başladı. Zile’de torna dükkanı olduğu öğrenilen Ali Gültekin’in büyük oğlu Engin Gültekin’in bu yıl Uludağ Üniversitesi İngilizce öğretmenliği bölümünü kazandığı, Ali ve Satı Gültekin çiftinin diğer iki çocukları Ercan ve Ebru Gültekin’i de yanlarına alarak kayıt için Bursa’ya yola çıktıkları öğrenildi.

Astsubay ağabey ve küçük kızı da aynı araçta can verdi
Öte yandan, sürücü Ali Gültekin’in ağabeyi astsubay Emin Gültekin’in Burdur’da görev yaptığı öğrenildi. Kardeşini uzun yolculukta yalnız bırakmamak için yolculuğa sonradan dahil olan ağabey Emin Gültekin’in de kızı Ezgi Gültekin ile birlikte aynı araçta can verdiği ortaya çıktı. Hayatını kaybeden astsubayın üzerinden çıkan Gülizar Gültekin’in ismine düzenlenmiş kimliğin eşine ait olduğu, eşinin yanlarında bulunmadığı öğrenildi.

Yakınları adli tıpta fenalık geçirdi
Kazada hayatını kaybeden Gültekin ailesinin fertlerinin cesetleri otopsi için Bursa Adli Tıp Morguna getirildi. Acı haberi alan ailenin yakınları morg önüne akın etti. Cesetlerin teşhis edilmesinin ve otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından cenazeler defnedilmek üzere Tokat’ın Zile ilçesine bağlı Çayır köyüne gönderildi. Cenazeleri teslim alan Gültekin ailesinin yakınları fenalık geçirdi. Acılı aile güçlükle teselli edildi.