Bursa'da 7 metre yükseklikten atladı

Bursa'da 7 metre yükseklikten atladı

Olay, merkez Osmangazi ilçesi Soğanlı Mahallesi Kanalboyu Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, eşi S.Ö.’nün kullandığı araçta bulunan D.Ö. (26) ile annesi M.Ç. bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışmaya başladı. Ardından otomobilden inen D.Ö., koşar adımlarla yaklaşık 7 metre yüksekliği bulunan Kanalboyu deresine atladı. Eşi ve genç kadının annesi olay sonrası şaşkınlık yaşarken, itfaiye, 112 ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi.

İTFAİYENİN OPERASYONU İLE KURTARILDI

sağlık ekipleri ve itfaiye ekipleri dereye atlayan kadına ilk müdahaleyi yaptı. Ardından 7 metre yükseklikten aşağıya sarkıtılan halat ile sedye bağlandı. İtfaiye ekipleri, yukarıdan iple sedyeyi çekerken, aşağıdan da diğer görevliler merdiven kurup, destek verdi. Genç kadın, 112 ekipleri tarafından Bursa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Genç kadının durumunun iyi olduğu öğrenildi.

VATANDAŞLAR FİLM GİBİ İZLEDİ

Öte yandan, genç kadının kurtarılma anında köprünün etrafına toplaşan vatandaşlar, olayı film izler gibi izledi. Bazıları da bu anların fotoğrafını çekti. Polis, olayla alakalı tahkikat başlattı.