Bursa'da araç Irgandı Köprüsü'nden uçtu!

Bursa'da araç Irgandı Köprüsü'nden uçtu!

Bursa'da, Irgandı Köprüsü'nde16 NH 188 plakalı otomobili kullanan 23 yaşındaki Kübra Simay Omak, hastane ziyareti dönüşü, icra memuru olarak görev yapan annesi Günay Omak'ı adliyeye bıraktıktan sonra, 6 yaşındaki kardeşi Serhat Omak ile eve doğru yola çıktı.

Köprüye geldiğinde bir başka aracın kendisini sıkıştırması üzerine Omak direksiyon hakimiyetini kaybetti. Otomobil köprüden uçtu. Ters dönen araçtan çıkarılan sürücü Kübra Simay Omak ile kardeşi Serhat Omak, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yaralı çocuğun durumunun iyi olduğu bildirilirken, şoför mahalline bindirilen sürücüye polis ambulans içinde alkol kontrolü yaptı.

Bu arada hemen olay yerine koşan anne Günay Omak, çocuklarının durumunun iyi olduğunu görünce rahat bir nefes aldı. Anne özel araçla çocuklarının tedaviye götürüldüğü hastaneye gitti.

AİLESİNE YARDIMA KOŞARKEN AYAĞINI KIRDI

Öte yandan infaz koruma memuru olan baba Suat Omak, ailesinin kaza yaptığını duyunca hemen olay yerine koştu. İçinde ailesinin olduğunu düşündüğü otomobilin ters döndüğünü gören baba, yaklaşık 3 metrelik duvardan atlayınca ayağını kırdı. İlk müdahalesi olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından yapılan baba Suat Omak, sedye ile ambulansa kadar taşındı.

Ekipler, kaza geçiren otomobili dere yatağından çıkartmak için seferber oldu. İlk çekici başarılı olamayınca daha büyük bir araç çağrıldı. Çekicinin halatına tutunarak aşağı inen görevli, aracı bağladıktan sonra yukarı çekti. Vinçte asılı kalan otomobil uzun çabalar neticesinde çekiciye yüklendi. Polis kazayla alakalı soruşturma başlattı.