Bursa'da 'bonzai' belasına bir gecede iki kurban!

Bursa'da 'bonzai' belasına bir gecede iki kurban!

Bursa’da uyuşturucu kullanıcı bir şahıs evinin bulunduğu binanın bodrum katında ölü olarak bulundu.
Edinilen bilgiye göre, bir gündür eve gelmeyen 26 yaşında ki Emre Bülbül, yaşadıkları apartmanın bodrum katında gece saatlerinde ölü olarak bulundu. Ailesi tarafından bir gündür aranan Emre Bülbül, apartmanın bodrum katından ağır kokular gelmesi üzerine apartman sakinlerinin kontrol ettikleri sırada ölü olarak yattığı belirlendi.
Bursa’nın merkez Osmangazi ilçesi Hüdavendigar Mahallesi Dostlar Sokak’ta bulunan Koz Apartmanda yaşayan Emre Bülbül’ün cansız bedeni bodrum katından gelen ağır koku sayesinde bulundu. Olay yerine gelen ekiplerin yaptıkları ilk incelemede ölüm sebebinin uyuşturucu madde krizi olduğu tespit edildi. Emre Bülbül’ün cansız bedenini bulan acılı aile sinir krizleri geçirirken binanın önüne gelen 112 ekipleri anne Sibel ve kardeşlerine müdahale etti. Sinir krizi geçiren baba Mustafa Bülbül ve eşinden ayrı yaşayan Sibel çiftinin, bir çocuklarının daha 6 yıl önce havuzda boğularak öldüğü öğrenildi. Olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısı tarafından yapılan incelemenin ardından Emre Bülbül’ün kesin ölüm sebebi araştırılmak üzere cansız bedeni Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. Ekipler olayla ilgili inceleme başlattı.

AYNI GECE İKİNCİ KURBAN

Alınan bilgiye göre, Hamzabey Mahallesi 17. Gül Sokak'ta işten geldikten sonra birlikte yaşadığı babası Mustafa O.'nun (54) yerde hareketsiz yatmasından şüphelenen Giray O., durumu polise ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, Mustafa O.'nun hayatını kaybettiğini belirledi.

''Bonzai'' adı verilen sentetik uyuşturucuyu kullandığı öğrenilen Mustafa O.'nun cesedi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.