Bursa'da bu gözlüğü takan ayakta duramıyor

Bursa'da bu gözlüğü takan ayakta duramıyor

Bir Japon teknolojisi olan Virtual Reality uygulamasının gözlüklerini takan vatandaşlar, gerçek hayatta yüksekten düşüyormuş hissi yaşadıkları için kendilerini yerden yere attı.

Vatandaşların uygulamayı denerken içine düştükleri komik anlar izleyenleri kahkahalara boğdu. Bu uygulamayı deneyen bir çok vatandaş kendini yerden yere atarken, MHP Bursa milletvekili adayı Fevzi Zırhlıoğlu uygulamayı yere düşmeden başarıyla tamamladı.

Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam eden Fevzi Zırhlıoğlu, BADEF’in organize ettiği Anadolu Yöresel Lezzetler Fuarını ziyaret etti. Yaptığı ziyarette vatandaşlarla buluşan Zırhlıoğlu, Soner Yurdagül isimli esnafın ricasını kırmayarak sanal gerçeklik uygulamasını denedi. Deneyen herkesin yere düştüğü uygulamayı başarılı bir şekilde tamamlayan Zırhlıoğlu, “Ülke olarak zor durumdayız. Ülkemizin tüm kesimleri zor durumda ülkemizin bir şahlanışa ihtiyacı var. Gelin 1 Kasım’da MHP’yi iktidarı taşıyın güçlü bir şekilde ülkemizi refah ve huzura kavuşturalım” dedi.